Faberland játszótér építés logó szlogennel

Óvodai udvari játékok kreatívan

Ma már a régi, rozsdás telepi játszótéri eszközökön túl sokkal modernebb, fejlettebb, kreatívabb játék eszközök érhetők el mind a köztéri játszóterekre, mind pedig az óvodák udvarára. Egy gyereknek számít, milyen élményeket szerez az ilyen óvodai udvari játékoknak köszönhetően az óvodában is, ahol gyerekkorának egy meghatározó részét tölti. Ezért nem mindegy, milyen óvodai udvari játékok állnak ott a rendelkezésére az élményszerzés szempontjából.

Óvodai udvari játékok kínálata

Az óvodai udvari játékok beszerzése szempontjából számít, mennyire megbízhatók az eszközök, hiszen szeretnénk biztonságban tudni gyermekeinket a játék élményeik szerzése közben is. A gyerekek még kiszolgáltatottabbak a baleseteknek, hiszen gyerekkorban még kialakulóban van a veszélyérzet és a biztonságos forgolódás tanulása.

A kínálatunkban rendkívül tartós és magas műszaki tartalommal bíró, ezen felül pedig esztétikus megjelenésű óvodai udvari játékokat szerezhetünk be. A szakemberek vállalják ezek gyártását és telepítését, tehát a teljes kör kivitelezési folyamatot. Ezekkel az óvodai udvari játékokkal garantálható a gyerekek felhőtlen szórakozása, így a szülők nagyobb nyugalom érzete is.

óvodai udvari játékok és kisfiúk

Elérhető eszközök

Az oldalon elérhető óvodai udvari játékok közül például a játszóvárak. A játszóvárak kategóriájára rákattintva többféle választék áll a rendelkezésünkre, az egyszerűbb és kisebb kiszereléstől a komplexebb, összetettebb kivitelezésig. Az biztos, hogy a játszóvárak nagyszerű keretet adnak bármilyen játéknak, növelik a fantáziát a játék során és teljeskörű élményt garantálnak a gyerekeknek!

Emellett különböző hinták is elérhetők az oldalon, a laphintától kezdve a fészekhintán át a kétszemélyes hintáig. De még mozgáskorlátozottak számára is van külön hinta! Ebből látszik a gyártók részéről az érzelmi intelligencia és az igények kielégítésének maximális vágya!

Van drótkötélpálya is, ami szintén nagyban emelheti az óvodai udvari játékokkal elérhető élményeket. Ki ne emlékezne gyerekként egy-egy ilyen drótkötélpályán való száguldás szinte földöntúli élményére? Ezt a legtöbb kalandvágyó gyerek biztosan imádni fogja! A térhálós játszóeszközök bonyolult, szövevényes, kacifántos világa is elérhető az oldalon a gyerekek számára, mindenféle kiszerelésben.

Óvodai udvari játékok, térhálós játszóeszköz

Van kötélpiramis, firry, pódium, portal, függőágy, pókháló, sőt, még trambulinos kötélpiramis is! A gyártók képzelőereje sem ismer határokat, ha a gyerekek élményeiről van szó! Ezen felül vannak kültéri hangszerek is, melyek szintén fokozzák az óvodai udvari játékokkal szerezhető élménytengert! Van itt harangsor, xilofon, csőharang, marimba, pad, dob, hangcső, beszélő cső, és ütő is.

Köztéri trambulinok is elérhetők, különböző alakzatokban, ez tényleg a gyerekek kedvencei közé tartozik! És természetesen, a klasszikus homokozó sem maradhat el a kínálatból! Valamint a rugós játékok, mint a mérleghinta, a piruett forgó, a mókuskerék, a viento, a polka, a klasszik rugós játékok, mint például a rugós ló, és a különböző állatok és formák.

Aztán vannak az egyensúlyfejlesztő eszközök is, mint a láncoshíd, az U egyensúlyozó, az I egyensúlyozó és a cikk-cakk. Mindezen kínálat tengerében kalandozva egyedi tervezésű óvodai udvari játékok parkját lehet kialakítani, a weboldalunk kínálata a gyerekkor örömére lett kitalálva, minőségi, prémium kategóriás és esztétikus kivitelezésben!

óvodai udvari játékok

Beruházás óvodai udvari játékokba

Ezek a fém óvodai udvari játékok mind tartósak és ellenállók, ennek köszönhetően az udvari játszópark építése hosszútávú befektetés lesz. Az időjárás-, UV-álló és HDPE elemek mind a fémvázakra vannak szerelve, a fémszerkezetek tűzihorganyzottak és színterezettek. Mivel magas műszaki tartalommal bíró eszközökről van szó, ezért ezek jól bírják az időjárási viszontagságokat is, valamint az erősebb igénybevételt, lévén, hogy gyerekekről van szó, akik szenvedélyesen fogják használni ezeket az eszközöket. Így az eszközök strapabíró képességére is hangsúlyt tettek a gyártók, ami nem mellékes szempont.

A köztéri trambulinoknak köszönhetően az ugrálás élménye is a játszóterekre, valamint óvodák udvarára költözik, ami rengeteg energia levezetésében segíti a kicsiket. Akár a négyzet alakú trambulint, akár a kör alakú trambulint helyezik is el az óvodák udvarán, földbe süllyesztett kialakításuknak köszönhetően jól belesimulnak a térbe. Nem kell óriási szerkezetet vásárolni ehhez, mint az otthoni kertekbe, elég egy ilyen földbe simuló verzió, és az élmény is adott, és a látvány is esztétikusabb.