Forgó, billenő eszköz

Rugós játszótéri játék kínálatunk eszközei prémium minőséget képviselnek, a széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő színű és alakú rugós játékot, melyek jól illeszkednek bármely köztéri játszótérhez.

Mérleghinta, rugós játszótéri játék, körforgó, billenő eszköz

A Faberland rugós játszótéri játék tervezésekor egyaránt fontos volt, hogy az eszközök biztonságosak, formaviláguk esztétikus, hívogató, környezetbe illő legyen, valamint minimális karbantartási igénnyel rendelkezzenek. Az EU szabványos játszótéri eszközök, rugós játékok, mérleghinta  fejlesztő hatásúak a gyermekek számára, többek között az egyensúlyérzékre, térlátásra, mozgáskoordinációra van pozitív hatással. Kínálatunkban számos prémium minőségű rugós játék, általunk gyártott mérleghinta vagy libikóka, valamint körforgó vagy forgóhinta található.

Az általunk gyártott forgó és billenő eszköz anyaga, a használhatóság, tartósság és esztétikai követelmények teljesítése érdekében fém és UV álló műanyag HDPE.

A fém alkatrészek horganyzottak. A műanyag alkatrészek megfelelnek az előírásoknak, melyek jól ellenállnak az időjárási körülményeknek és esetleges rongálásoknak, így hosszú élettartamú elemei lehetnek bármely közületi játszótérnek.

Minősített játszótéri eszközök

A rugós és billenő játékok megfelelnek az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-6:2018 számú szabványoknak.
Az általunk gyártott és forgalmazott mérleghinták, körforgók, rugós játékok minősített játszótéri eszközök, EU szabványos kialakításúak, így felépítésük biztonságos, az aktuális szabványi előírásoknak megfelelnek. A minősített játszótéri játékok bármely óvoda, iskola vagy közterület számára ideális megoldást jelentenek.