Faberland játszótér építés logó szlogennel
Forgó, billenő eszköz

Forgó, billenő eszközök

Forgó, billenő eszközeink olyan közterületi játszótéri termékek, amelyek prémium minőséget képviselnek. A közületi eszközök széles választékának köszönhetően mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő színű és alakú forgó, billenő játékot, melyek jól illeszkednek bármely köztéri játszótérhez, ezért játszótéri kivitelezés során javasolt a telepítésük.

/
/

Mérleghinta, rugós játszótéri játék, körforgó, billenő eszköz

Termékkínálatunkban megtalálhatóak saját gyártású, illetve általunk forgalmazott, prémium európai gyártó által tervezett és gyártott játszótéri eszközök.

A magyar gyártású Faberland forgó billenő eszközök olyan TÜV tanúsított játszótéri termékek, amelyeknek tervezésekor egyaránt fontos volt, hogy a minősített eszközök biztonságosak, formaviláguk esztétikus, hívogató, környezetbe illő legyen, valamint minimális karbantartási igénnyel rendelkezzenek.

Az EU szabványos játszótéri eszközök – mérleghinta, rugós játékok, körforgó, billenő eszközök – fejlesztő hatásúak a gyermekek számára, többek között az egyensúlyérzékre, térlátásra, mozgáskoordinációra van pozitív hatással. 

A mérleghinták, avagy libikókák olyan prémium magyar játszótéri eszközök, amelyek népszerű elemei lehetnek bármely közterületi játszótérnek.

A prémium magyar mókuskerék egy közismert közületi játszótéri eszköz, amely jótékony hatással van az állóképesség és mozgáskoordináció fejlesztésére.

A minősített körfogók, körhinták nem csupán önfeledt kikapcsolódást jelentenek a gyermekek számára, hanem fejlesztik fizikai erőnlétüket, egyensúlyérzéküket és motoros készségeiket.

A rugós játékok kishelyigényüknek és izgalmas forma- és színviláguknak köszönhetően izgalmas elemei lehetnek bármely köztéri játszótérnek.

A billenő eszközök szintén megtalálhatóak ebben a közületi termékcsaládban, amelyek szintén kiválóan alkalmasak arra, hogy fejlesszék a felhasználók állóképességét és egyensúlyérzékét.

Az általunk gyártott forgó és billenő eszközök anyaga, a használhatóság, tartósság és esztétikai követelmények teljesítése érdekében fém és UV álló műanyag HDPE.

A közületi játszótéri eszközök fém alkatrészei horganyzottak. A műanyag alkatrészek megfelelnek az előírásoknak, melyek jól ellenállnak az időjárási körülményeknek és esetleges rongálásoknak, így hosszú élettartamú elemei lehetnek bármely közületi játszótérnek.

Minősített játszótéri eszközök

A közterületi forgó és billenő játékok megfelelnek az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-6:2018 számú szabványoknak.
Az általunk gyártott és forgalmazott mérleghinták, körforgók, rugós játékok, billenő eszközök minősített játszótéri eszközök, EU szabványos kialakításúak, így felépítésük biztonságos, az aktuális szabványi előírásoknak megfelelnek. A TÜV tanúsított játszótéri játékok telepítése bármely óvoda, iskola vagy közterület számára ideális megoldást jelent.