Faberland játszótér építés logó szlogennel
Senior fitnesz eszkozok faberland o 1

Senior

A Senior termékcsalád gondozásmentes fitneszeszközei kifejezetten az idősebb korosztály számára, kültéri használatra készültek. A közterületi fitnesz termékeket az időskori kihívásokhoz igazították, céljuk, hogy segítségükkel az ajánlott korosztály aktív maradhasson. A terméket kiválóan alkalmazhatjuk rehabilitációs, mobilizációs gyakorlatok elvégzéséhez is.

/
/

Senior kültéri fitnesz eszközök

A prémium európai gyártó által tervezett és gyártott közterületi fitnesz termékcsaládot kifejezetten az idősebb korosztály számára tervezték. A kültéri használatra szánt fitneszeszközök alternatív megoldást kínálnak az időskorral járó problémákra, mint például az izomvesztés, mozgási nehézségek és a memóriagyengeség. A termék kiválóan alkalmazható rehabilitációs, mobilizációs gyakorlatok elvégzéhez is. A különböző tanúsított fitnesz termékek más-más területre fókuszálnak, így megdolgoztatva a váll és hát izmait, támogatva a memóriát az erre szolgáló játékokkal és megakadályozva a finommotoros készségek gyengülését. A köztéri fitnesz termékek célja olyan terület létrehozása, ahol az idősek szocializálódhatnak és segítségével aktívak maradhatnak. A TÜV tanúsított fitneszeszközök megfelelnek az MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Az általunk forgalmazott kültéri fitness eszközök prémium minőséget képviselnek, és esztétikus megjelenést biztosítanak a közterületeknek. Mivel ezek a TÜV tanúsított fitnesz eszközök masszív felépítésűek, ezért az esetleges rongálásoknak jól ellenállnak. Ezek a szabványos közületi eszközök karbantartást nem, vagy csak minimális mértékben igényelnek.

Felnőtt játszótereink hasznos időtöltést kínálnak, melyek elősegítik az egészségtudatos életmódot, mindemellett közösségteremtő értéket is képviselnek a felnőtt korosztály számára.

Az általunk gyártott gyermekjátszóterek mellé javasoljuk a felnőtt játszóterek telepítését is, mivel így a szülők, nagyszülők is aktívan tölthetik el szabadidejüket, mialatt szemmel tartják gyermekeiket.

Felnőtt játszótereinket ajánljuk továbbá: szabadtéri parkokba, lakótelepekre, lakóparkokba, sportlétesítmények és strandok mellé, idősotthonokhoz, rehabilitációs intézményekhez, szállodák kertjeibe, autópályák menti pihenőhelyekre, oktatási intézményekbe és minden egyéb közterületre, ahol fontosnak tartják az egészséges életmódot és a mozgást.

Felnőtt játszótereink megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, rendelkeznek megfelelőségi TÜV tanúsítvánnyal.