Faberland játszótér építés logó szlogennel
urban fitnesz eszközök

Köztéri fitnesz eszközök

Az általunk gyártott közületi gyermekjátszóterek mellé javasoljuk köztéri fitnesz termékcsaládjaink telepítését, mivel így a szülők, nagyszülők is aktívan tölthetik el szabadidejüket, mialatt szemmel tartják gyermekeiket játék közben. Termékkínálatunkban található továbbá kifejezetten gyermekek számára kialakított közületi fitnesz termékcsalád is.

/

Kültéri fitnesz eszközök - információk

Cégünk többek között kültéri fitnesz eszközök, komplett közterületi felnőtt játszóterek forgalmazását és telepítését is végzi. Kínálatunkban öt közületi fitnesz termékcsalád is elérhető, amelyek mind a felnőttek rekreációját hivatottak kiszolgálni. Noha a City és az Urban minősített fitnesz eszközök mindegyike jól illeszkedik bármely városi környezetbe, azonban néhány különbség található a termékek felépítésével, kialakításával kapcsolatban. A Pro termékcsalád állítható súlyaival pedig azok számára tökéletes, akik kifejezetten izomerő-fejlesztést szeretnének elérni.

A City fitnesz termékcsalád köztéri fitneszeszközei elsősorban a saját testsúlyos edzéseket támogatják, így jól alkalmazhatóak a test átmozgatására, az ízületek karbantartására, vérkeringés felfrissítésére. A közületi használatra készült City termékcsalád  számos komplex és kombinált, szabványos termékkel is rendelkezik, így egy eszközzel akár több funkciót is be lehet tölteni.

Az Urban fitnesz termékcsaládban részben más típusú eszközök is fellelhetőek, így mindenképp érdemes áttekinteni mind a két kategória termékeit. Az EU szabványos Urban fitnesz eszközök egyik fő érdekessége, hogy számos minősített termék rendelkezik úgynevezett belső ellenállásos technikával. Ennek köszönhetően nem csupán saját testsúlyos edzés végezhető, hanem a gyakorlatok elvégzése során a szabványos eszközbe beépített ellenállással szemben fejthetünk ki erőt. 

A Pro fitnesz termékcsaládban olyan kültéri súlyzós eszközök találhatók, melyek a főbb izomcsoportok fejlesztésére kiválóan alkalmasak. Az állítható súlyok segítségével széles felhasználói kör igényeit ki lehet elégíteni, a kezdőktől kezdve az igazán edzett, jó erőben lévő sportolókig.

A Kids fitnesz termékcsalád kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett fitneszeszközökből áll. Ehhez a célcsoporthoz igazodik a tanúsított eszközök mérete, valamint a szabványos fitnesz eszközök szín- és formavilága. A Kids közterületi fitnesz eszközök főként saját testsúlyos gyakorlatok elvégzését támogatják.

A közületi Ergonom fitnesz termékcsalád tervezői a téma szakértőivel együttműködve úgy tervezték meg a tanúsított termékeket, hogy azok a lehető legjobban támogassák a felhasználó testfelépítését, és biztosítsák a tevékenységek és mozgások elvégzését. Az Ergonom TÜV tanúsított fitnesz termékek kialakítása során fontosnak tartották azt a szempontot, hogy még az új felhasználók is megfelelően hajtsák végre a feladatokat. 

Az általunk forgalmazott eszközök prémium minőséget képviselnek, és esztétikus megjelenést biztosítanak a közterületeknek. Mivel masszív felépítésűek, ezért az esetleges rongálásoknak jól ellenállnak. Karbantartást nem, vagy csak minimális mértékben igényelnek.

Felnőtt játszótereink hasznos időtöltést kínálnak, melyek elősegítik az egészségtudatos életmódot, mindemellett közösségteremtő értéket is képviselnek a felnőtt korosztály számára.

Termékeink némelyikét fogyatékkal élők is használhatják!

Az általunk gyártott gyermekjátszóterek mellé javasoljuk a felnőtt játszóterek telepítését is, mivel így a szülők, nagyszülők is aktívan tölthetik el szabadidejüket, mialatt szemmel tartják gyermekeiket.

Felnőtt játszótereinket ajánljuk továbbá: szabadtéri parkokba, lakótelepekre, lakóparkokba, sportlétesítmények és strandok mellé, idősotthonokhoz, rehabilitációs intézményekhez, szállodák kertjeibe, autópályák menti pihenőhelyekre, oktatási intézményekbe és minden egyéb közterületre, ahol fontosnak tartják az egészséges életmódot és a mozgást.

Felnőtt játszótereink megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, rendelkeznek megfelelőségi TÜV tanúsítvánnyal.