urban fitnesz eszközök

Az általunk gyártott gyermekjátszóterek mellé javasoljuk a felnőtt City vagy Urban játszóterek telepítését is, mivel így a szülők, nagyszülők is aktívan tölthetik el szabadidejüket, mialatt szemmel tartják gyermekeiket.

Kültéri fitnesz eszközök - információk

Cégünk többek között kültéri fitnesz eszközök, komplett felnőtt játszóterek forgalmazását és telepítését is végzi. Kínálatunkban három termékcsalád is elérhető. Noha a City és az Urban fitnesz eszközök mindegyike jól illeszkedik bármely városi környezetbe, azonban néhány különbség található a termékek felépítésével, kialakításával kapcsolatban. A Pro termékcsalád állítható súlyaival pedig azok számára tökéletes, akik kifejezetten izomerő-fejlesztést szeretnének elérni.

A City fitnesz termékcsalád eszközei első sorban saját testsúlyos edzéseket támogatják, így jól alkalmazhatóak a test átmozgatására, az ízületek karbantartására, vérkeringés felfrissítésére. A City termékcsalád  számos komplex és kombinált termékkel is rendelkezik, így egy eszközzel akár több funkciót is be lehet tölteni.

Az Urban fitnesz termékcsaládban részben más típusú eszközök is fellelhetőek, így mindenképp érdemes áttekinteni mind a két kategória termékeit. Az Urban fitnesz eszközök egyik fő érdekessége, hogy számos termék rendelkezik úgynevezett belső ellenállásos technikával. Ennek köszönhetően nem csupán saját testsúlyos edzés végezhető, hanem a gyakorlatok elvégzése során az eszközbe beépített ellenállással szemben fejthetünk ki erőt. 

A Pro fitnesz termékcsaládban olyan kültéri súlyzós eszközök találhatók, melyek a főbb izomcsoportok fejlesztésére kiválóan alkalmasak. Az állítható súlyok segítségével széles felhasználói kör igényeit ki lehet elégíteni, a kezdőktől kezdve az igazán edzett, jó erőben lévő sportolókig.

Az általunk forgalmazott eszközök prémium minőséget képviselnek, és esztétikus megjelenést biztosítanak a közterületeknek. Mivel masszív felépítésűek, ezért az esetleges rongálásoknak jól ellenállnak. Karbantartást nem, vagy csak minimális mértékben igényelnek.

Felnőtt játszótereink hasznos időtöltést kínálnak, melyek elősegítik az egészségtudatos életmódot, mindemellett közösségteremtő értéket is képviselnek a felnőtt korosztály számára.

Termékeink némelyikét fogyatékkal élők is használhatják!

Az általunk gyártott gyermekjátszóterek mellé javasoljuk a felnőtt játszóterek telepítését is, mivel így a szülők, nagyszülők is aktívan tölthetik el szabadidejüket, mialatt szemmel tartják gyermekeiket.

Felnőtt játszótereinket ajánljuk továbbá: szabadtéri parkokba, lakótelepekre, lakóparkokba, sportlétesítmények és strandok mellé, idősotthonokhoz, rehabilitációs intézményekhez, szállodák kertjeibe, autópályák menti pihenőhelyekre, oktatási intézményekbe és minden egyéb közterületre, ahol fontosnak tartják az egészséges életmódot és a mozgást.

Felnőtt játszótereink rendelkeznek megfelelőségi TÜV tanúsítvánnyal.