Térhálós játszóeszköz

Kötélpiramisok, térhálós szerkezetek, mászóhálók nagy választékban, melyek izgalmas elemei lehetnek iskolák, óvodák udvarának, köztéri játszótereknek.

A térhálós játszóeszköz, kötélpiramisok,
játszótéri mászóhálók kialakítása

A Faberland széles választékban kínál térhálós játszóeszköz gyártmányokat, mászóhálókat, mászógúlákat, kötépiramisokat, melyek prémium minőségű elemei lehetnek bármely EU szabványos közterületi játszótérnek. A mászóhálók izgalmas, absztrakt szerkezetükkel motiválják a gyermekeket, hogy birtokba vegyék őket. A térhálós kötélszerkezetek fejlesztik az egyensúlyérzéket, a mozgáskoordinációt, térlátást.

A közületi játszótéri eszközök fő építőelemei az acélbetéttel megerősített kötél, illetve a horganyzott fém oszlopok, melyek betonozással rögzíthetőek. A vandálbiztos kialakítású kötelek alumínium elemek segítségével csatlakoznak egymáshoz a csomópontokban. Az így kialakuló szerkezetek szellős megjelenésükkel nem vesznek el sokat a játszóterek térérzetéből, mégis vonzó elemévé válhatnak annak. A játszótéri mászóhálók vagy térhálós szerkezetek kilátópontként is funkcionálhatnak. Ez a perspektíva váltási lehetőség pedig szélesebb korosztály számára is vonzó lehet, így akár tinédzserek által látogatott közterületeken, játszótereken az ő számukra is érdekes opciót jelenthetnek ezek az eszközök.