beton moduláris pumptrack makett

A Moduláris Pumptrack pálya univerzálisan használható gördülő eszközökkel, így például kerékpárral, görkorcsolyával, gördeszkával, rollerrel. Igazi görpálya, kezdők számára is egyszerűen elsajátítható a mozgásforma. Pumpapálya építése során a nagy kínálatnak köszönhetően számos típus közül lehet választani az igényektől és rendelkezésre álló helytől függően.

Pumptrack általános információk

A pumptrack vagy pumpapályák különleges, újszerű eszközök, mely széles felhasználói körnek jelentenek szórakozást. Kínálatunkban elérhetőek kiváló minőségű és tapadási tulajdonsággal bíró, megerősített, üvegszálas kompozit felületű pályák, illetve beton kivitelezésű verziók egyaránt, melyek szintén ellenálló anyagukkal ideális alapot nyújtanak a görpályák használatához.

A termékek gyártója a svájci Parkitect AG, akik hosszas kísérletezések nyomán tökéletesítették a pumpapályák formáját. Az így kialakult pumptrack pályák ellenállóak, hosszú ideig biztosítanak kikapcsolódást a látogatók számára. A pályák moduláris elemekből épülnek fel, mely könnyíti a telepítés folyamatát is.

A Faberland kft a svájci Parkitect AG gyártó magyarországi hivatalos és kizárólagos forgalmazója.