Faberland játszótér építés logó szlogennel

Beton gördeszkapálya

Teljeskörű tervezés, kivitelezés

Cégünk medencés, egybefüggő felületű és modulokból álló beton gördeszkapáják teljeskörű tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik. A gördeszkapályák anyaga C45/55 minőségű beton, az elemek a szükséges helyeken rozsdamentes acél élvédőkkel vannak ellátva.

 

A hangárban öntött előregyártott modulok állandó hőmérsékleten kerülnek szárításra. Az elemek felületei csiszolva, repedésgátlóval vannak ellátva.
Minden megkeresés esetén figyelembe vesszük a helyi adottságokat, rendelkezésre álló költségkeretet, így találva meg a legjobb megoldást, elrendezést. Fontosnak tartjuk, hogy a végfelhasználók számára jól működő és élvezetes pályákat hozzunk létre. Erre ad biztosítékot, hogy tervezőink maguk is a sportágat régóta űző felhasználók. A termékek tervezése és az eszközök elhelyezése a Gördeszkapályákra vonatkozó MSZ EN 14974 szabvány alapján történik.

 

Ha szeretne beton gördeszkapályát, vegye fel velünk a kapcsolatot, ossza meg velünk elépzeléseit és megtaláljuk az ideális megoldást!

beton gordeszka faberland koncepcio

KONCEPCIÓ

Miután megérkezik egy beton gördeszkapályával kapcsolatos megkeresés, a helyi adottságok és előzetes elképzelések figyelembevételével kezdeti 3D modellek segítségével javaslatokat teszünk a lehetséges kialakításra. Az elkészült látványtervek alapján egyeztetésre kerül sor a megbízóval.

TERVEZÉS

Ha kiválasztásra kerül az ideális beton gördeszkapálya elrendezés, részletes kidolgozásra kerülnek az elemek a szabványi szempontok figyelembevételével.

beton gordeszka faberland tervezes
beton gordeszka faberland megvalosulas

MEGVALÓSULÁS

Az elkészült beton elemeket tapasztalt kollégáink a helyszínen le is telepítik, vagy magas precizitással kialakítják a medencés beton gördeszkapályát. Az előzetes elképzelések így megvalósulva, már használatra készen várják a felhasználókat!