urban fitnesz eszközök

Az Urban kültéri fitnesz eszközök különlegessége, hogy számos termék belső gumirugós ellenállással rendelkezik, így fokozottabb izomfejlesztés végezhető velük. Visszafogott megjelenésüknek köszönhetően bármely parkba, közterületbe jól illeszkednek. 

Urban kültéri fitnesz eszközök

Az Urban kültéri fitnesz eszközök sokféle izomcsoport fejlesztését támogatják. Számos termékünk rendelkezik belső ellenállással, így a beépített gumi szerkezeti elemeknek köszönhetően az eszközök mozgatása során a szélső helyzetekhez közeledve fokozatosan egyre nehezebb azok végrehajtása.  


A termékek között megtalálhatóak célzottan, egy-egy funkciót betöltő eszközök és komplex, több funkciót kombináló kialakítások is. Az Urban fitnesz eszközök rendelkezésre állnak saját raktárunkban.


Az általunk forgalmazott kültéri fitness eszközök prémium minőséget képviselnek, és esztétikus megjelenést biztosítanak a közterületeknek. Mivel masszív felépítésűek, ezért az esetleges rongálásoknak jól ellenállnak. Karbantartást nem, vagy csak minimális mértékben igényelnek.

Felnőtt játszótereink hasznos időtöltést kínálnak, melyek elősegítik az egészségtudatos életmódot, mindemellett közösségteremtő értéket is képviselnek a felnőtt korosztály számára.


Az általunk gyártott gyermekjátszóterek mellé javasoljuk a felnőtt játszóterek telepítését is, mivel így a szülők, nagyszülők is aktívan tölthetik el szabadidejüket, mialatt szemmel tartják gyermekeiket.


Az Urban kültéri fitnesz parkok telepítését ajánljuk továbbá: szabadtéri parkokba, lakótelepekre, lakóparkokba, sportlétesítmények és strandok mellé, idősotthonokhoz, rehabilitációs intézményekhez, szállodák kertjeibe, autópályák menti pihenőhelyekre, oktatási intézményekbe és minden egyéb közterületre, ahol fontosnak tartják az egészséges életmódot és a mozgást.

Felnőtt játszótereink rendelkeznek megfelelőségi TÜV tanúsítvánnyal.