homokozo on
A FABERLAND Kft. által tervezett és gyártott egyéb játszóeszközök olyan közterületi játszótéri eszközök, amelyek változatos kialakításúak, azonban azonos színvilággal rendelkeznek. Minden egyes termék gondozásmentes és már a kisebb gyermekek számára is biztonságos és élvezetes játékot biztosít.

Mászóeszközök általános információk

Az Egyéb játszóeszközök csoportja olyan köztéri játszóeszközöket foglal magába, amelyek mind könnyedén beilleszthetőek bármely EU szabványos játszótérbe. A gondozásmentes közterületi játszótéri termékek forma- és színvilága hasonló.


A közületi homokozók különféle alakúak és kialakításúak lehetnek – található alacsonyabb és magasabb peremű, hatszög és négyszög alakú, különböző átmérővel. A homokozó a közterületi játszóterek gyermekek számára elengedhetetlen tartozéka. A köztéri homokozók váza fémből készül, mely horganyzott és elektrosztatikus porszórású műanyag réteggel van bevonva, az egyéb alkatrészek pedig UV álló HDPE műanyagból készülnek. A homokozókat méretüknek és kialakításuknak köszönhetően egyszerre több gyermek is kényelmesen használhatja. A tanúsított homokozók fölé javasoljuk napvitorla telepítését is, amely népszerű árnyékolási módszer és használata javasolt a gyermekek önfeledt játéka érdekében.


Eco termékeink (Eco csúszda, Eco babaház) és a Labdadobó olyan kis terület igényű játszótéri eszközök, amelyek a kisebb korosztály számára is biztonságos helyül szolgálnak az önfeledt játék közben. Az összes FABERLAND Kft. által gyártott vagy forgalmazott játszótéri termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-2:2018 számú szabványok előírásainak.