Faberland játszótér építés logó szlogennel
POTTY hinta 1

Közterületi hinták

A Faberland köztéri játszótéri hinták kialakítása esztétikus, környezetbe illeszkedő. A közületi játszótéri hinta szerkezete jól ellenáll az igénybevételnek, fenntartása gondozásmentes. Prémium minőség, magas műszaki tartalom.

/
/

Prémium játszótéri hinta

Az általunk gyártott közterületi, játszótéri hinták megfelelnek az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-2:2018 számú szabványok előírásainak.

A Faberland Kft. magyar játszótéri eszköz gyártóként, teljes játszótéri kivitelezés keretén belül, közületi hinták gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. Az általunk kínált EU szabványos játszótéri eszközök széles felhasználói körnek biztosítják a hintázás élményét.

A szabványos bölcsőhinták a kisebb korosztálynak kínálnak biztonságos lehetőséget, míg a prémium laphinták már akár a tinédzser korosztálynak is ideálisak lehetnek.

A gondozásmentes játszótéri fészekhintát egyszerre többen is használhatják.

Célunk, hogy minél több felhasználónak legyen lehetősége bekapcsolódni ebbe az élménybe, így a mozgáskorlátozottak számára kifejlesztett hintáknak köszönhetően biztonságos, inkluzív közterületi játszóterek hozhatók létre.

A különleges kétszemélyes hintáink, valamint a baba-mama hinta pedig segíti a közös játékot, a közvetlen, személyes kapcsolódást.

Gondozásmentes kombinált hintáink használatát olyan helyekre (közterületre, vagy akár iskolába, óvodába) javasoljuk, ahol a népszerű látogatottság miatt szükséges lehet négy hinta egy időben történő használata.

A fém közületi játszótéri eszközök elérhetőek zártszelvényes és csőbilincses kivitelben egyaránt. Amennyiben több prémium játszótéri elem beszerzésén gondolkodik, komplett játszótéri kivitelezésen gondolkodik, úgy lehetőség nyílik arra, hogy a prémium minőségű, fém játszótéri játékokat egymáshoz illeszkedő kivitelben szerezze be.

A prémium játszótéri hinták fém alkatrészei horganyzottak. A műanyag alkatrészek az előírásoknak megfelelnek, ellenállnak az időjárási körülményeknek és az esetleges rongálásoknak.

A köztéri játszótéri játékok ütéscsillapító területe szóródó és szintetikus anyagból is megvalósulhat. Egy újszerű és izgalmas megoldást jelent a fém játszótéri eszközök és hinták műfű ütéscsillapítóval történő kivitelezése. Erre felmerülő igény esetén, nem csupán a játszótéri eszközök tervezését és gyártását, hanem azoknak a szabványos építését, telepítését is vállaljuk!