POTTY hinta 1

A Faberland köztéri játszótéri hinták kialakítása esztétikus, környezetbe illeszkedő. A közületi hinta szerkezete jól ellenáll az igénybevételnek, fenntartása gondozásmentes. Prémium minőség, magas műszaki tartalom.

Prémium játszótéri hinta

Az általunk gyártott hinták megfelelnek az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-2:2018 számú szabványok előírásainak.

A Faberland Kft. magyar játszótéri eszköz gyártóként közületi hinták gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. Az általunk kínált EU szabványos eszközök széles felhasználói körnek biztosítják a hintázás élményét. A bölcsőhinták a kisebb korosztálynak kínálnak biztonságos lehetőséget, míg a laphinták már akár a tinédzser korosztálynak is ideálisak lehetnek. A játszótéri fészekhintát egyszerre többen is használhatják. Célunk, hogy minél több felhasználónak legyen lehetősége bekapcsolódni ebbe az élménybe, így a mozgáskorlátozottak számára kifejlesztett verziónak köszönhetően biztonságos, inklúzív közterületi játszóterek hozhatók létre. A különleges kétszemélyes típus pedig segíti a közös játékot, a közvetlen, személyes kapcsolódást.

A fém közületi játszótéri eszközök elérhetőek zártszelvényes és csőbilincses kivitelben egyaránt. Amennyiben több prémium játszótéri elem beszerzésén gondolkodik, így lehetőség nyílik arra, hogy a prémium minőségű, fém játszótéri játékokat egymáshoz illeszkedő kivitelben szerezze be.

A prémium játszótéri hinták fém alkatrészei horganyzottak. A műanyag alkatrészek az előírásoknak megfelelnek, ellenállnak az időjárási körülményeknek és az esetleges rongálásoknak.

A köztéri játszótéri játékok ütéscsillapító területe szóródó és szintetikus anyagból is megvalósulhat. Egy újszerű és izgalmas megoldást jelent a fém játszótéri eszközök és hinták műfű ütéscsillapítóval történő kivitelezése.