Faberland játszótér építés logó szlogennel
CF 350x310px 01

City

A City felnőtt játszóterek telepítésével a szülők, nagyszülők is aktívan, ún. rekreációs tevékenységgel tölthetik el szabadidejüket, mialatt szemmel tartják gyermekeiket. A City köztéri fitnesz eszközök főként saját testsúlyos gyakorlatok elvégzését támogatják.

/
/

City kültéri fitnesz eszközök

A City köztéri fitness eszközök  különlegessége, hogy főként saját testsúlyos edzések elvégzését támogatják. A minősített fitnesz termékek kialakításának köszönhetően így elsősorban a felhasználó saját tömege határozza meg a gyakorlatok elvégzésének nehézségét. A közületi City fitnesz eszközök ideálisak lehetnek akár idősebbek által látogatott felnőtt játszóterek kialakítása során is, hiszen az EU szabványos eszközök segítségével alaposan és kíméletesen átmozgathatóak az ízületek, felfrissíthető a vérkeringés. Inklúzív szemléletű, közterületi felnőtt játszóterek és fitneszparkok tervezésekor  is jó választást jelentenek az itt található szabványos közterületi termékek, ugyanis számos modellünk kifejezetten fogyatékkal élő, kerekesszékes felhasználók igényeire lettek kialakítva. Érdeklődés esetén külső raktárkészletből rendelhető.

Az általunk forgalmazott kültéri fitness eszközök prémium minőséget képviselnek, és esztétikus megjelenést biztosítanak a közterületeknek. Mivel ezek a TÜV tanúsított fitnesz eszközök masszív felépítésűek, ezért az esetleges rongálásoknak jól ellenállnak. Ezek a szabványos közületi eszközök karbantartást nem, vagy csak minimális mértékben igényelnek.

Felnőtt játszótereink hasznos időtöltést kínálnak, melyek elősegítik az egészségtudatos életmódot, mindemellett közösségteremtő értéket is képviselnek a felnőtt korosztály számára.

Az általunk gyártott gyermekjátszóterek mellé javasoljuk a felnőtt játszóterek telepítését is, mivel így a szülők, nagyszülők is aktívan tölthetik el szabadidejüket, mialatt szemmel tartják gyermekeiket.

Felnőtt játszótereinket ajánljuk továbbá: szabadtéri parkokba, lakótelepekre, lakóparkokba, sportlétesítmények és strandok mellé, idősotthonokhoz, rehabilitációs intézményekhez, szállodák kertjeibe, autópályák menti pihenőhelyekre, oktatási intézményekbe és minden egyéb közterületre, ahol fontosnak tartják az egészséges életmódot és a mozgást.

Felnőtt játszótereink megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, rendelkeznek megfelelőségi TÜV tanúsítvánnyal.