CF 350x310px 01

A City felnőtt játszóterek telepítésével a szülők, nagyszülők is aktívan tölthetik el szabadidejüket, mialatt szemmel tartják gyermekeiket. A City kültéri fitnesz eszközök főként saját testúlyos gyakorlatok elvégzését támogatják.

/
/

City kültéri fitnesz eszközök

A City köztéri fitness eszközök  különlegessége, hogy főként saját testsúlyos edzések elvégzését támogatják. A termékek kialakításának köszönhetően így elsősorban a felhasználó saját tömege határozza meg a gyakorlatok elvégzésének nehézségét. A City fitnesz eszközök ideálisak lehetnek akár idősebbek által látogatott felnőtt játszóterek kiakítása során is, hiszen az eszközök segítségével alaposan és kíméletesen átmozgathatóak az ízületek, felfrissíthető a vérkeringés. Inklúzív felnőtt játszóterek és fitneszparkok tervezésekor  is jó választást jelentenek az itt található termékek, ugyanis számos modellünk kifejezetten fogyatékkal élő, kerekesszékes felhasználók igényeire lettek kialakítva. Érdeklődés esetén külső raktárkészletből rendelhető.

Az általunk forgalmazott kültéri fitness eszközök prémium minőséget képviselnek, és esztétikus megjelenést biztosítanak a közterületeknek. Mivel masszív felépítésűek, ezért az esetleges rongálásoknak jól ellenállnak. Karbantartást nem, vagy csak minimális mértékben igényelnek.

Felnőtt játszótereink hasznos időtöltést kínálnak, melyek elősegítik az egészségtudatos életmódot, mindemellett közösségteremtő értéket is képviselnek a felnőtt korosztály számára.

Az általunk gyártott gyermekjátszóterek mellé javasoljuk a felnőtt játszóterek telepítését is, mivel így a szülők, nagyszülők is aktívan tölthetik el szabadidejüket, mialatt szemmel tartják gyermekeiket.

Felnőtt játszótereinket ajánljuk továbbá: szabadtéri parkokba, lakótelepekre, lakóparkokba, sportlétesítmények és strandok mellé, idősotthonokhoz, rehabilitációs intézményekhez, szállodák kertjeibe, autópályák menti pihenőhelyekre, oktatási intézményekbe és minden egyéb közterületre, ahol fontosnak tartják az egészséges életmódot és a mozgást.

Felnőtt játszótereink rendelkeznek megfelelőségi TÜV tanúsítvánnyal.