Faberland játszótér építés logó szlogennel

Játszótér - Egyedi tervezés

Első ötletrajztól az utolsó csavarig

Amennyiben nem találta meg közterületi játszótéri eszközeink és termékeink között azt, amit keresett, a Faberland Kft. szívesen segít megvalósítani egyedi tervezés alapján játszótéri elképzeléseit!

Számos köztéri játszótéri termékünk pályája indult már úgy, hogy valaki fejében megszületett ötletként, amit szakértő munkatársaink tovább gondoltak, megterveztek és létrehoztak. Magyar gyártóként ez a specialitásunk, hiszen minden adott ahhoz, hogy házon belül egy új, EU szabványos termék életre kelhessen: tervezőink nagy hozzáértéssel és innovatív gondolkodással megtervezik a terméket, melyet a műhelyünkben magas műszaki tartalommal és nagy precizitással legyártanak. Igény esetén a létrejött közületi termék szakszerű telepítését is vállaljuk, hiszen sok éves tapasztalat és számtalan sikeres projekt áll a hátunk mögött.
Ossza meg velünk elképzelését még ma és mi megvalósítjuk!

egyedi tervezes faberland koncepcio

KONCEPCIÓ

Miután megérkezik hozzánk egy egyedi tervezési projekt javaslat,  igyekszünk minél több információt gyűjteni az adott tematikáról, feladatról.

Az alapos tájékozódást követően ötletrajzok, kezdeti modellek és számos egyeztetés, finomhangolás során alkotjuk meg a koncepciót.

TERVEZÉS

A kezdeti modellek és koncepció után a műszaki tartalom a szabvány szerinti alapos kidolgozása, részletes 3D modellek készítése, látványtervek, gyártási rajzok és a TÜV tanúsításhoz szükséges dokumentációk összeállítása következik.

egyedi tervezes faberland tervezes
egyedi tervezes faberland megvalosulas

MEGVALÓSULÁS

Az elkészült rajzok alapján műhelyünkben gyártásra kerülnek
a tervezett EU szabványos játszótéri eszközök, melyeket tapasztalt kollégáink a helyszínen le is telepítenek. Az egyedi elképzelési javaslatokból így megtapintható, bejárható közterületi tanúsított játszóterek válhatnak!