Faberland játszótér építés logó szlogennel
faberland okospad parkberendezes kuube plus koros

Okos parkberendezések

Innovatív szemléletű közterek kialakításakor megkerülhetetlen lehet az okos parkberendezések választása. Ezeknek a közületi használatra készült EU szabványos termékeknek a használata környezetbarát, esztétikus és intelligens megoldást nyújt.

/

Okos parkberendezések általános információk

A közületi okospadok három különböző méretben érhetők el, azonban a szabványos termékek mindegyike izgalmas és innovatív választást jelent parkok, közterületek kialakítása során. Ezek az okospadok többek, mint csupán utcabútorok. A számos szenzorral felszerelt eszközök figyelik a környezeti változásokat, így például a beépített kijelzőn keresztül tájékoztatást adnak a levegő szennyezettségéről, páratartamáról, az UV szintről, hőmérsékletről. A termékek wifi hotspotként is funkcionálhatnak. Beépített USB és vezetékmentes töltőpontjaiknak köszönhetően nem csak pihenésre, hanem teljes feltöltődésre is alkalmasak. Valódi találkozási pontokká válhatnak a városi forgatagban ezek a tanúsított okospadok. Az ellenálló, szinterezett alumínium és ragasztott, edzett üveg kialakításuknak köszönhetően jól viselik a környezeti hatásokat. A minősített termékekhez 3 éves, teljeskörű garanciát nyújtunk, mely külön szerződéssel tovább növelhető. Cégünk figyeli a legújabb, EU szabványos okos parkberendezés trendeket, folyamatos partneri egyeztetésben vagyunk, így kínálatunk hamarosan további termékekkel bővül.

Az Eco köztéri okospad a legkisebb a közületi termékcsalád kínálatából. A szabványos pad három férőhelyes. Az okos utcabútor energiaellátását a beépített napelemek biztosítják. A tanúsított eszközön található továbbá router, két töltő és egy vezetéknélküli töltő, és egy kijelző, amelyen a környezetváltozásokat lehet nyomonkövetni.

A Nano közterületi okospad szintén kisebb méretű, de mégis komplex eleme a közterületi használatra készült okospad termékcsaládnak. A négy férőhelyes pad energiaellátását napenergia adja, így nincs szükség külső energiaforrásra, telepítés helyszíne így szabadon meghatározható. A TÜV tanúsított terméken található USB és vezetéknélküli töltőpont, így a közületi okospad wifi hotspotként is funkcionál. A tanúsított termék folyamatosan monitorozza környezetét, amelynek köszönhetően tájékoztatást ad a hőmérsékletről, UV szintről, a páratartalom és a levegőminőség állapotáról.

A Plus közületi okospad egy stílusos találkozási pont lehet bármely városi környezetben. A beépített napelemek által a köztéri termékcsalád többi tagjához hasonlóan ez a típus is környezetbarát, megújuló energiaforrásból biztosítja a működéséhez szükséges energiát. A nyolc férőhelyes EU szabványos terméken vezeték nélküli és USB portok is rendelkezésre állnak, így a felhasználók könnyedén feltölthetik eszközeiket. A beépített szenzorok továbbá ennél a terméknél is folyamatosan monitorozzák környezetüket, így a minősített okospad tájékoztatást ad többek között a levegő minőségéről, hőmérsékletről, páratartalomról.

A Napelemes kandeláber segítségével támogatható a köztéri játszóterek, parkok egyéb közületi helyszínek megújuló energiával történő megvilágítása. A közvilágítást szolgáló termék napelemes, az így nyert energiát gondozásmentes akkumulátorokban kerül tárolásra. A szabványos termék működése egyszerű: a napos órákban gyűjtött energia az esti órákban biztosítja a lámpa energia ellátását.