faberland okospad parkberendezes kuube plus koros

Innovatív szemléletű közterek kialakításakor megkerülhetetlen lehet az okos parkberendezések választása. Környezetbarát, esztétikus, intelligens.

Okos parkberendezések általános információk

A magyar fejlesztésű és gyártású Kuube okospadjai három különböző méretben érhetőek el, azonban a termékek mindegyike izgalmas és innovatív választást jelent parkok, közterületek kialakítása során. A Kuube okospadok többek, mint csupán utcabútorok. A számos szenzorral felszerelt eszközök figyelik a környezeti változásokat, így például a beépített kijelzőn keresztül tájékoztatást adnak a levegő szennyezettségéről, páratartamáról, az UV szintről, hőmérsékletről. A termékek wifi hotspotként is funkcionálhatnak. Beépített USB és vezetékmentes töltőpontjaiknak köszönhetően nem csak pihenésre, hanem teljes feltöltődésre is alkalmasak. Valódi találkozási pontokká válhatnak a városi forgatagban.

Az ellenálló, szinterezett alumínium és ragasztott, edzett üveg kialakításuknak köszönhetően jól viselik a környezeti hatásokat.

#válaszdahazait A Faberland Kft., mint hivatalos forgalmazó és a Kuube közös együttműködésben igyekeznek kiszolgálni a helyi okos városok fejlesztőinek igényeit.

Cégünk figyeli a legújabb okos parkberendezés trendeket, folyamatos partneri egyeztetésben vagyunk, így kínálatunk hamarosan további termékekkel bővül.