Rólunk

Kik vagyunk?

Faberland csapat dolgozók

A Faberland kft. 2010-ben indult egy garázsból, magyar játszótéri eszköz tervező és gyártó cégként, mára pedig kiterjedt tevékenységi körrel működő kkv-ként üzemelünk Pécelen 17 fős csapatunkkal.
Ez alatt az idő alatt számos játszótér, fitnesz park, kutyafuttató, gördeszkapálya és egyéb kültéri terület kialakításában vettünk részt határon innen és túl, így méltán tűzhettük zászlónkra: világraszóló magyar játékok.

Ami viszont nem változott az évek alatt, az az elkötelezettség a kiemelkedő minőségű termékek és az azokkal kapcsolatos versenyképes szolgáltatás iránt, melyet munkáink során minden esetben fontosnak tartunk.

Néhány éve a tevékenységi körünkhöz kapcsolódó termékek értékesítésére több tematikus webáruházat is létrehoztunk, ahol napvitorlát, kerítésrendszereket és játszótéri kiegészítőket forgalmazunk. A jatszoterland.hu, keritesland.hu, napvitorlaland.hu a Faberland csoport tagjai csakúgy, mint az önálló üzletágként működő, műfű szaktanácsadással, értékesítéssel és telepítéssel foglalkozó grassland.hu.

Küldetésünk

Célunk elsősorban olyan biztonságos, korszerű és igényes játékterek tervezése és kialakítása, mely igazi élményt nyújt használóinak.

A Faberland termékeinek tervezésekor egyaránt fontos volt, hogy az eszközök biztonságosak, formaviláguk esztétikus, korszerű, környezetbe illő legyen, valamint minimális karbantartási igénnyel rendelkezzenek. Az általunk készített játszóterekről, sportpályákról, kutyafuttatókról igény esetén látványtervet készítünk.

Üzletpolitikánk:

Kiemelkedő minőségű termékek és szolgáltatások  versenyképes áron!

Kérjük, tekintse meg az általunk gyártott és forgalmazott termékeket, eszközöket, melyek megfelelnek a legmagasabb szakmai minőségnek és igényességnek.

Tevékenységi köreink

  • sportpályák tervezése, teljes körű kivitelezése (műfüves futball, tenisz, röplabda, kosár)
  • kerítésrendszerek forgalmazása, telepítése
  • kültéri fitness parkok, felnőtt játszóterek forgalmazása, telepítése
  • BMX és gördeszka pályák tervezése, gyártása és teljes körű kivitelezése
  • kutyafuttatók tervezése, gyártása, kivitelezése
  • gyermek játszótéri berendezések tervezése, gyártása, kivitelezése
  • játékterek karbantartása
  • önkormányzatok, intézmények részére pályázat figyelés
faberland-dolgozok telepítés

Beruházások

Nagy örömünkre szolgált, hogy 2018-ban a Mikro-, kis- és középvállalkozások eszköz beruházásainak támogatása Pest megye területén kiírt felhívásra leadott “A Faberland Kft. eszközberuházása” című pályázati anyagunk elfogadásra került, így a Faberland Kft. a Pénzügyminisztérium hozzájárulásával 6,18 millió forint összegű támogatást nyert.

A PM_KKVESZKOZ_2017/376 számú támogatási szerződésben foglaltak alapján a Pénzügyminisztérium a fent említett támogatási összeg erejéig hozzájárult a Faberland Kft. új építőipari eszköz vásárlásához, versenyképessége növelése céljából. A pályázat keretében megjelölt, fejleszteni kívánt tevékenység az építési terület előkészítése (TEAOR 4312) volt.

avant1 munkagep faberland

Cégünk egy Avant 745 univerzális minirakodó gép beszerzését tervezte, mely több olyan funkciót is el tud látni – kiegészítők, adapterek segítségével, melyeket korábban alvállalkozó bevonásával lehetett csak elvégezni. Ez a Kft. számára jelentős előrelépés volt, hiszen az eszköz alkalmas a telephelyen történő anyagmozgatásra, a műfű tekercsek áthelyezésére, telepítések során az ütéscsillapítók előkészítéséhez szükséges tereprendezésre, egyéb földmunkákra (pl. a fúró fej segítségével a földben a pontalapok elkészítéséhez is kiválóan alkalmas), ezzel milliós nagyságrendű megtakarítást elősegítve. Az eszköz 2019. március 7. napján került telephelyünkre, amely azonnal munkába állt, kollégáink örömére. A megnövekedett feladatok kapcsán cégünk 1 fő létszámbővítést is eszközölt.

avant2-munkagep-faberland