Faberland játszótér építés logó szlogennel
faberland pro sulyzos fitnesz eszkozok alpha 1

Pro

A kültéri súlyzós Pro fitnesz eszköz széria lehetővé teszi a személyre szabható erőedzést és a testépítést. Az EU szabványos terméken található, állítható súlyok miatt jó erőben lévő, fiatal felhasználóknak is megnyitja a szabadtéri edzés lehetőségét. A minősített kondi gépek remekül felhasználhatóak akár a katonaság, főiskolák, közterületi parkok területén. A változó terhelhetőség és állítható tárcsás súlyok új lehetőséget nyitnak a közületi fitnesz parkokban.

/
/

Pro kültéri fitnesz eszközök

A tanúsított fitnesz eszközök kombinálásával minden izomcsoport fejleszthető, amit egy fedett konditeremben is megszokhattunk.

Az általunk forgalmazott tárcsasúlyos EU szabványos fitnesz eszközök magas minőséget képviselnek és esztétikus megjelenésűek.

A közterületi eszközök alapanyaga a legtöbb esetben kiváló minőségű szénacél. A kültéri fitnesz gépek úgy vannak kialakítva, hogy időjárás állóak legyenek, ezért a TÜV tanúsított eszközt először speciális cinkréteggel, majd a külső felületet színes porfestéssel látják el. A Pro köztéri súlyzós gépek teljesen UV-állóak.

A fogantyúk tartós polimerből készülnek, a tárcsasúlyok műanyag kompozit bevonattal vannak ellátva, melyek így csendesen csúsztathatók az időjárás viszontagságainak jól ellenálló rozsdamentes acélból készült rudazaton. Azon köztéri súlyzós gépek, melyeken ülés, háttámla vagy pad található, strapabíró és kényelmes ABS műanyag felületűek. A kültéri kondi gépek vandálbiztosak, a talpazat, valamint a csavarok is lopásgátlós rozsdamentes vagy ABS fedéllel rendelkeznek.

A tárcsasúlyok választhatóak, lehetőség van 10, 5 és 2,5 kg-os súlyokból választani. Alapfelszerelésként karonként 3x5kg tárcsasúly található a gépeken.

A kültéri fitnesz eszközök rendelkeznek megfelelőségi TÜV tanúsítvánnyal.