Magyar Falu Program 2020

magyar falu pályázat logó

Magyar Falu Program részletei

Örömmel állunk rendelkezésére az alábbi, Magyar Falu Program keretében kiírt pályázat megvalósításában.

Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése című pályázat

 

A Magyar Falu Program keretein belül az idei évben is kiírásra került az „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése” című pályázat, melyre az 5000 fő alatti lakossági létszámmal rendelkező települések óvodái és önkormányzatai pályázhatnak.

A pályázat célja, hogy a vidéki települések népességmegtartása és népességnövelése eredményesebb legyen. Ennek érdekében kerülnek fejlesztésre a játszóterek is, mivel a kistelepüléseken élő gyermekek testi és lelki fejlődését segítik elő és élvezhetőbbé teszik a helyi szabadidős lehetőségeket.

A Magyar Falu Program kiírásában lehetőség nyílik az óvodai játszóudvarok, valamint a közterületi játszóterek fejlesztésére, különösképpen új játszóterek építésére, meglévő játszóeszközök felújítására, óvodai játszóudvarok bővítésére, valamint a játszóeszközök beszerzésére.

A Faberland Kft. segít a teljes pályázási folyamatban, a tervezéstől kezdve, a pályázat benyújtáshoz szükséges szakanyagok összeállításán keresztül, egészen a játszótér kivitelezéséig.

  •  Igényelhető támogatási összeg: 5.000.000 Ft
  •  Támogatás formája: Vissza nem térítendő, 100%-os támogatási intenzitású hazai támogatásnak minősül
  •  Pályázat benyújtásának időszaka: 2020. május 20. – 2020. június 19.
  •  Benyújtási határidő: 2020. június 19.
  •  Pályázatok elbírálásának határideje: benyújtási határidőtől számított 65 nap.

 Elnyert támogatás felhasználásának határideje: 12 hónap, de legkésőbb 2021. december 31.

A projekt keretében támogatható tevékenységek

Óvodai udvar fejlesztése:

  1. A) Óvodai játszóudvar kialakítása, felújítása, korszerűsítése (pl. kerékpártároló, babakocsi tároló létesítése, kerítés építése, javítása, zöldterület fejlesztése, ivókút építése, új burkolat kialakítása, kültéri játszóeszköz és berendezés fejlesztése, egyéb fejlesztések; ideértve a kültéri tároló kialakítását, felújítását);
  2. B) A 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet szerinti játszóudvar követelményeknek megfelelő, a kiírás 5. számú mellékletében szereplő eszközök és felszerelések, valamint hulladékgyűjtő és pihenőpad beszerzése.

Közterületi játszótér fejlesztése 

  1. A) Közterületi játszótér kialakítása, felújítása, korszerűsítése (pl. kerékpártároló, kerítés építése, javítása, zöldterület fejlesztése, ivókút építése, új burkolat kialakítása, kültéri játszóeszköz és berendezés fejlesztése);
  2. B) A játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet szerinti követelményeknek megfelelő játszótéri eszközök és felszerelések, valamint hulladékgyűjtő és pihenőpad beszerzése.

A pályázat teljes kiírását az alábbi linken találja: Magyar Falu Program

Amennyiben szeretné megragadni a pályázat nyújtotta lehetőségeket, hívjon minket ( +36 70 677 7270 ) vagy írjon nekünk a faberland@faberland.hu címre, és készséggel segítünk a pályázattal kapcsolatban.

 

Várjuk szíves megkeresését!

Tegyünk együtt a sikeres pályázatért!

.