Trambulin játszótéri eszköz építés

A strapabíró földbe süllyeszthető köztéri trambulin nagyszerű kiegészítője lehet egy közületi játszótérnek, óvodai-, iskolai udvarnak vagy köztéri parknak.

Trambulin általános információk

A gyermekek által közkedvelt játék nem csak nagyszerű szórakozást biztosít a számukra, de segít kielégíteni a szűnni nem akaró mozgásigényüket is, miközben számtalan pozitív élettani hatás mellett fejleszti az egyensúlyérzéket, segíti a mozgáskoordinációt és erősíti a fizikai állóképességet.

Kerek, négyzet és téglalap alakú kültéri földbe süllyeszthető trambulinok közül választhat. A svájci minőségű kültéri, beépíthető trambulinok ugrálófelülete minden esetben fekete, de fekete, piros, kék, zöld, citromsárga színskálából felár nélkül választható az ütéscsillapító keret, mely vidám hangulatot kölcsönöz a kültéri, földbe süllyeszthető trambulinnak, melyek teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra, azokat már csak a földbe kell helyezni.

Valamennyi kültéri, földbe süllyeszthető trambulin TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, így közületek (önkormányzatok, óvodák, iskolák) számára is ajánlott.

A kültéri beépíthető trambulinokra 2 év garancia vonatkozik.