Faberland játszótér építés logó szlogennel
Trambulin játszótéri eszköz építés

Köztéri trambulinok

A strapabíró földbe süllyeszthető köztéri trambulin nagyszerű kiegészítője lehet egy közületi játszótérnek, óvodai-, iskolai udvarnak vagy köztéri parknak.

/
/

Trambulin általános információk

A gyermekek által közkedvelt játszótéri eszköz nem csak nagyszerű szórakozást biztosít a számukra, de segít kielégíteni a szűnni nem akaró mozgásigényüket is, miközben számtalan pozitív élettani hatás mellett fejleszti az egyensúlyérzéket, segíti a mozgáskoordinációt és erősíti a fizikai állóképességet.

Kerek, négyzet és téglalap alakú, közterületi igénybevételre készült, földbe süllyeszthető trambulinok közül választhat. A svájci minőségű közületi beépíthető trambulinok ugrálófelülete minden esetben fekete, de fekete, piros, kék, zöld, citromsárga színskálából felár nélkül választható az ütéscsillapító keret, mely vidám hangulatot kölcsönöz a tanúsított köztéri, földbe süllyeszthető trambulinnak, melyek teljesen összeszerelt állapotban kerülnek átadásra, azokat már csak a földbe kell helyezni.

Valamennyi kültéri, földbe süllyeszthető trambulin TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, így közületek (önkormányzatok, óvodák, iskolák) számára is ajánlott telepítésük játszótéri kivitelezés során.

A kültéri használatra készült, közterületi beépíthető trambulinokra 2 év garancia vonatkozik. Erre felmerülő kérés esetén a minősített termék szabvány szerinti telepítését is vállaljuk!