Faberland játszótér építés logó szlogennel

Köztéri drótkötélpályák

(FLFJ201)

eszkoz helyigenye
Biztonsági tér (cm)

2682,7 x 400

elvalasztovonal termek piktogram
esesi magassag Esési magasság (cm)

100

ajanlott korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

3-14

elvalasztovonal termek piktogram
FLFJ201-fem-jatszoter-drotkotelpalya-1 játszótéri
3d gomb
/
/

Köztéri drótkötélpálya termékleírás

A Közterületi drótkötélpálya (FLFJ201) egy közkedvelt fém játszótéri eszköz. A szabványos gyártmány egy induló állványból és egy érkező állványból (csúszásmentes felületű trepniből) áll, melyeket az optimális csúszás érdekében a köztéri fém játszótér építése során különböző magasságú területek kialakításával telepítünk. 

Az érkező állványnál egy csillapító rugó található, melybe beleütközve a gyermek körülbelül a pálya feléig visszacsúszik. A köztéri játszótéri eszköz használata a biztonsági előírásoknak megfelel. 

A minősített játszóeszköz váza fém, az egyéb alkatrészei UV álló HDPE műanyagból készülnek. A közterületi drótkötélpálya termékünk ideális választás lehet bármely EU szabványos fém játszótér kivitelezésekor, hiszen a drótkötélpálya (avagy zipline) kedvelt játszótéri eszköz a gyermekek körében. A prémium eszköz nagyobb játszótér építés során népszerű választás.

A TÜV tanúsított drótkötélpálya tartalmazza a futó macskát, a huzalt, a spirálféket, a feszítőt, a huzalrögzítőt és a gumi tárcsaülőkét.

A drótkötélpálya tanúsítvánnyal ellátott, megfelel az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-4:2018 számú szabványoknak!

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló mérete 2664 x 366 x 316 cm
Biztonsági tér 2682,7 x 400 cm
Esési magasság 100 cm
Ajánlott korcsoport 3 – 14 év
Műszaki dokumentáció
CAD modell
     > 2D
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step

Köztéri drótkötélpálya - általános információk

A prémium magyar játszóeszközök vázai fémből készülnek, melyek horganyozottak és elektrosztatikus porszórású műanyag réteggel vannak bevonva, az egyéb alkatrészek UV álló HDPE műanyagból készülnek. Igény felmerülése esetén nem csupán a minősített termékek gyártásával foglalkozunk, hanem teljes játszótéri kivitelezést, illetve az adott termék szabvány szerinti telepítését is vállaljuk!

A közületi drótkötélpálya megfelel az MSZ EN 1176-1:2008, MSZ EN 1176-4:2008 számú szabványoknak!