Pályázatok

A Faberland Kft. készséggel áll rendelkezésére, amennyiben pályázati forrásból (Magyar Falu Program, LEADER stb.) szeretne beruházást, fejlesztést megvalósítani. Számos nyertes pályázatban működtünk már közre, a teljesség igénye nélkül néhány példa:
 • Bénye: fa játszótér
 • Csólyospálos: kültéri fitneszpark
 • Derecske: gördeszkapálya és kutyafuttató
 • Előszállás: kültéri fitneszpark és tornapálya
 • Mende: fémjátszótér
 • Püspökhatvan: kültéri fitneszpark és tornapálya
 • Püspökszilágy: fémjátszótér
 • Sárkeresztes: kültéri fitneszpark és tornapálya
 • Sülysáp: fémjátszótér
 • Újhartyán: fémjátszótér
 • Úri: fémjátszótér

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön rögtön a legújabb pályázatokról!

.
nagysarga telefon

Hívjon minket ( +36 70 677 7270 ) vagy írjon nekünk a faberland@faberland.hu címre, felkészült kollégáink állnak szíves rendelkezésére, akár ha árajánlatra, vagy tanácsra van szüksége!

nagysarga repcsi

Az alábbiakban kövesse figyelemmel az aktuális pályázati kiírásokat!

tanacs jav
palyazatosnyil
terv jav
palyazatosnyil
palyazat jav
palyazatosnyil
gyart jav
palyazatosnyil
kivit jav
Tanácsadás
Tervezés
Pályázat-
előkészítés
Gyártás
Kivitelezés
Aktuális pályázati lehetőségek

Magyar Falu Program 2020

magyarfalu pályázat játszótér óvoda park 2020

Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése című pályázat

A Magyar Falu Program keretein belül az idei évben is kiírásra került az „Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése” című pályázat, melyre az 5000 fő alatti lakossági létszámmal rendelkező települések óvodái és önkormányzatai pályázhatnak.  

A pályázat célja, hogy a vidéki települések népességmegtartása és népességnövelése eredményesebb legyen. Ennek érdekében kerülnek fejlesztésre a játszóterek is, mivel a kistelepüléseken élő gyermekek testi és lelki fejlődését segítik elő és élvezhetőbbé teszik a helyi szabadidős lehetőségeket. 

A Magyar Falu Program kiírásában lehetőség nyílik az óvodai játszóudvarok, valamint a közterületi játszóterek fejlesztése, különösképpen új játszóterek építése, meglévő játszóeszközök felújítása, óvodai játszóudvarok bővítése, valamint a játszóeszközök beszerzése. 

A Faberland Kft. segít a teljes pályázási folyamatban, a tervezéstől kezdve, a pályázat benyújtáshoz szükséges szakanyagok összeállításán keresztül, egészen a játszótér kivitelezéséig.

 •  Igényelhető támogatási összeg: 5.000.000 Ft
 •  Támogatás formája: Vissza nem térítendő, 100%-os támogatási intenzitású hazai támogatásnak minősül
 •  Pályázat benyújtásának időszaka: 2020. május 20. – 2020. június 19.
 •  Benyújtási határidő: 2020. június 19.
 •  Pályázatok elbírálásának határideje: benyújtási határidőtől számított 65 nap.

 Elnyert támogatás felhasználásának határideje: 12 hónap, de legkésőbb 2021. december 31.

A projekt keretében támogatható tevékenységek

Óvodai udvar fejlesztése:

 1. A) Óvodai játszóudvar kialakítása, felújítása, korszerűsítése (pl. kerékpártároló, babakocsi tároló létesítése, kerítés építése, javítása, zöldterület fejlesztése, ivókút építése, új burkolat kialakítása, kültéri játszóeszköz és berendezés fejlesztése, egyéb fejlesztések; ideértve a kültéri tároló kialakítását, felújítását);
 2. B) A 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet szerinti játszóudvar követelményeknek megfelelő, a kiírás 5. számú mellékletében szereplő eszközök és felszerelések, valamint hulladékgyűjtő és pihenőpad beszerzése.

Közterületi játszótér fejlesztése 

 1. A) Közterületi játszótér kialakítása, felújítása, korszerűsítése (pl. kerékpártároló, kerítés építése, javítása, zöldterület fejlesztése, ivókút építése, új burkolat kialakítása, kültéri játszóeszköz és berendezés fejlesztése);
 2. B) A játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet szerinti követelményeknek megfelelő játszótéri eszközök és felszerelések, valamint hulladékgyűjtő és pihenőpad beszerzése.

A pályázat teljes kiírását az alábbi linken találja: Magyar Falu Program

nagysarga telefon

Hívjon minket ( +36 70 677 7270 ) vagy írjon nekünk a faberland@faberland.hu címre, és készséggel segítünk a pályázattal kapcsolatban. 

nagysarga repcsi
.