Faberland játszótér építés logó szlogennel

Játszótér pályázat

Aktuális játszótér pályázat lehetőségek

Játszótér pályázat

A Faberland Kft. készséggel áll rendelkezésére, amennyiben egy játszótér pályázat forrásából (Magyar Falu Program, LEADER stb.) szeretne beruházást, fejlesztést megvalósítani. Számos nyertes játszótér pályázatban működtünk már közre, amelyek kapcsán mind elmondható, hogy megrendelőink azóta is örömüket lelik az általunk telepített játszótéri eszközökben, fitneszparkokban, tornapályákon, gördeszkapályákon és kutyafuttatókban.

Játszótér tervezés

Egy közterületi játszótér megvalósításának első fontos lépése a játszótér tervezés és nagy jelentőséggel bír ennek a megfelelő végrehajtása, hiszen ez adja az EU szabványos játszótér építés alapját. Ilyenkor figyelembe kell venni a rendelkezésre álló terület méretét, a játszótér elképzelt elrendezését és ki kell választani, mely játszótéri eszközök szerepeljenek a projektben.

 

 

Játszótér kivitelezés

A tervezés után a játszótéri eszközök gyártása és ezek telepítése jelenti a játszótér kivitelezés megvalósítását. Ezzel a lehetőséggel önkormányzatok, iskolák és óvodák tudnak élni és a nálunk található játszótéri játékok széles választékából könnyedén össze tudják állítani az általuk elképzelt ideális játszóteret.

 

A teljesség igénye nélkül sorolunk fel néhány példát, amikor sikerült a játszótér pályázatnak az előnyeit kihasználva sikeres projekteket megvalósítani:

Bakonycsernye: fém játszótér
Bénye: fa játszótér
Cserszegtomaj: fém játszótér
Csólyospálos: kültéri fitneszpark
Derecske: gördeszkapálya és kutyafuttató
Előszállás: kültéri fitneszpark és tornapálya
Mende: fém játszótér
Püspökhatvan: kültéri fitneszpark és tornapálya
Püspökszilágy: fém játszótér
Sárkeresztes: kültéri fitneszpark és tornapálya
Sülysáp: fém játszótér
Újhartyán: fém játszótér
Úri: fém játszótér

 

Játszótér építés referenciáink »

Írjon nekünk!

Hívjon minket ( +36 70 677 7270 ) vagy írjon nekünk a faberland@faberland.hu címre, felkészült kollégáink állnak szíves rendelkezésére, akár ha árajánlatra, vagy tanácsra van szüksége!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön rögtön a legújabb pályázatokról!

.
kéz info ikon
Tanácsadás

pályázat jobbra nyíl
mérőszalag ikon
Tervezés

pályázat jobbra nyíl
pályázat ikon
Pályázat-
előkészítés
pályázat jobbra nyíl
fogaskerék ikon
Gyártás

pályázat jobbra nyíl
játszóvár ikon
Kivitelezés