Faberland játszótér építés logó szlogennel

Térhálós játszóeszközök – egy igazán izgalmas köztéri játszótéri termékcsalád

Mi is az a térhálós játszóeszköz?

A Faberland Kft. újabb termékcsaládjai közé tartozik a térhálós játszóeszközök csoportja, ahol a mászásé a főszerep! Ez a játszótéri eszközcsoport igazán izgalmas, sokoldalú választékkal bővítette cégünk repertoárját. Fontosnak tartjuk leírni azt, hogy ennek a prémium európai gyártású játszóeszköz csoportnak kizárólagos magyar forgalmazói mi lehetünk. Oldalunk kínálatában tehát számos prémium minőségű játszótéri elemet találhat meg mindenki, aki a térhálós játszóeszközök kategóriáját böngészi.

jatszoeszkoz terhalos 1
Kötélpiramis napsütéses környezetben


Térhálós játszóeszközök kialakítása, szerkezete

A szóban forgó termékcsalád különlegességét annak izgalmas, absztrakt szerkezete adja, mely kialakítás igazán motiválóan hat a minden gyermek számára, szinte hívogatva őket, hogy vegyék birtokba a térhálós eszközt, miközben minden használattal – játék közben – fejlesztik az egyensúlyérzéket, mozgáskoordinációt, térlátást. Jelen cikkünk célja bemutatni ezeket az általunk forgalmazott új termékeket minden kedves olvasónk számára, mint a kombinált térhálós játszóeszközöket, dinamikus térhálós játszóeszközöket, és kötélpiramisokat.

Kialakításukat tekintve a térhálós játszóeszközök fő építőelemei betonozással rögzíthető horganyzott fém oszlopok, illetve acélbetéttel erősített kötelek. Megjelenésükről elmondható, hogy ezek a játszóeszközök szellősek, azonban egyedi és különleges kialakításuk miatt vonzóak lehetnek akár a kamasz, tinédzser korosztály számára is. Ügyes mászók számára kilátópontként is szolgálhatnak. Kétségkívül oda vonzzák a tekintetet, mivel kitűnnek az általános és megszokott játszótéri eszközök közül.

Palmas terhalos jatszoeszkoz 3 AGHS 4 P faberland n 1
Pálmás térhálós játszóeszköz

Térhálós játszóeszközeink használata

Ezeket a tanúsított eszközöket számos módon használhatják a kisebb és nagyobb gyermekek. Mondhatni, hogy használat közben döntheti el a gyermek, hogy milyen útvonalon, milyen módon jut fel, illetve le az eszközről. Ezáltal minden gyermek kreativitása is fejlődik/fejlődhet a használat közben. Ezek mellett természetese sokféle mozgásforma végezhető ezeken az eszközökön, mint például: kúszás, mászás, forgás, kapaszkodás, egyensúlyozást. És miközben ezeket a mozgásokat végzik a gyerekek, közben észrevétlenül fejlődik a gyorsaság, egyensúly, térérzékelés, koordináció.

A következőkben sorra vesszük és bemutatjuk oldalunkon az oldalunkon rendelhető térhálós játszóeszközök főbb csoportjait:


Kötélpiramis játszóeszköz termékcsalád

Negytornyu kotelpiramis trambulinnal 2 SG 4006 faberland 1 n 1
Négytornyú kötélpiramis trambulinnal

Ez a játszóeszköz termékcsalád könnyedén elhozza a hegymászás izgalmát, kihívásait a kisebbek és nagyobbak számára, miközben maradandó szórakozást nyújt annak használói számára. Az eszközök csúcsára/csúcsaira való feljutáshoz nincs igazán szabvány útvonal, szóval maguk a gyermekek tervezhetik meg, fedezhetik fel – újabb és újabb lehetőségeket találva játék közben azt, hogy hogyan jutnak fel a legmagasabb pontra, majd onnan vissza a talajra. Kötélpiramisaink némelyikén egy vagy több szabványos csúszda is helyet foglal, míg valamelyiken tornyok között zárt trambulin alakítható ki – ahogy a mellékelt képen is látható például egyik választható termékünk: a négytornyú kötélpiramis trambulinnal. Oldalunkon számos kötélpiramis közül válogathat mindenki: többféle dupla kötélpiramis, három és négytornyú kötélpiramis, illetve trambulinnal ellátott kötélpiramis.


Dinamikus térhálós játszóeszköz termékcsalád

Dinamikus terhalos jatszoeszkoz 10 DGSS 201 faberland n 1
Dinamikus térhálós játszóeszköz

Ez a termékcsalád lehetőséget biztosít az intenzív testedzésre iskolák korú gyermekek számára is azzal, hogy azonos időben sokféle tevékenység végezhető az eszközökön. Fontosnak tartjuk – főleg a mai, digitális világban, hogy a serdülők, tinédzserek is kimozgathatóak legyenek a digitális térből akár közterekre, játszóterekre – barátok társaságában, intenzív testmozgást végezve a friss levegőn tölthessenek időt – és szerintünk ennek tökéletes eszköze és helyszíne lehet egy olyan játszótér, melynek részét képezi egy, vagy több dinamikus térhálós játszóeszköz. Oldalunkon több, mint 10 féle dinamikus térhálós játszótéri eszközből választhat minden kedves megrendelőnk.


Kombinált térhálós játszóeszköz termékcsalád

Kombinalt terhalos jatszoeszkoz csuszdaval 6 SGM 1035 P faberland n 1
Kombinált térhálós játszóeszköz

Kombinált térhálós játszóeszközeink 3 dimenziós kötélhálókból épülnek fel, mely igazán fejlesztően hat a gyermekek magabiztosságára, fizikai aktivitására, miközben segít legyőzni a magasságtól való félelmet annak használói számára. Gyermekek megtanulják óvatosan használni ezeket az eszközöket, ügyesednek közben – koordinált mozgást gyakorolhatják. Oldalunkon szintén több, mint 10 féle kombinált térhálós játszótéri eszköz található és meg is rendelhető – ebből egyik a képen is látható 2 csúszdával rendelkező, tetején játszóvárral ellátott izgalmas eszköz.


Játszótér építésen gondolkodsz?


Mindenkinek, aki közterületi játszótér építésen, kivitelezésen gondolkodik, annak, meleg szívvel ajánljuk és javasoljuk térhálós játszóeszközeink telepítését. Igény esetén közületi telepítését is vállaljuk ezen eszközöknek. Keressenek minket bizalommal!

Ajánljuk facebook oldalunkat, ahol érdekes és hasznos tartalmakat, saját projekteket mutatunk be, teszünk közzé minden kedves követőnk számára.