Faberland játszótér építés logó szlogennel

Okos parkberendezés a modern közterekért

Az okos eszközök a modern ember mindennapjainak szerves részét képezik. A legelterjedtebb okos eszköznek számító okos telefonoktól kezdve az okos órán keresztül az okos virágcserépig szinte mindennel találkozhatunk. Sok olyan okos eszköz áll a rendelkezésünkre, ami valamilyen úton-módon megkönnyíti az életünket és segít, hogy egyszerűbben lépést tudjunk tartani ezzel a rohanó világgal. Ilyen eszközök a kínálatunkban megtalálható okos parkberendezések, melyek igazán modernné és korszerűvé tudják varázsolni a már meglévő vagy akár most épülő városi tereket, parkokat.

FLOP003 faberland-okospad-parkberendezes-kuube-plus

Mit jelent az, hogy okos parkberendezés ?

Innovatív technológia és fenntarthatóság. Ez a két kifejezés igen egyszerűen leírja az általunk forgalmazott okospadok lényegét, melyek teljes mértékben illeszkednek a mai társadalmi elvárásokhoz.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság szerepe egyre jobban felértékelődik a mai társadalomban. Az okospadok is ezt a vonalat képviselik, hiszen a beépített napelemeknek köszönhetően a termékcsalád összes tagja környezetbarát és ezáltal fenntartható. A kínálatunkban megtalálható okospadok a működésükhöz szükséges energiát teljes mértékben megújuló energiaforrásból nyerik. Emiatt nincs szükség a termék használatához bármilyen külső energiaforrásra, így a termékek mobilisak és a telepítés helyszíne is szabadon megválasztható.

Innovatív technológia

Az innovatív technológiának köszönhetően ezek a padok már nem csak a hagyományos felhasználási módot biztosítják a helyi lakosok számára. Az okospadok olyan hasznos funkciókat tesznek lehetővé, mint a különböző készülékek, telefonok töltése vagy az internet elérés és mindezt megújuló módon. Így az ilyen eszközökkel felszerelt parkok a pihenés mellett növelik a komfort érzetet is. Legyen szó egy napközbeni találkozóról vagy csak egy pár perces megpihenésről a friss levegőn a rohanó hétköznapokban, az ez idő alatt töltődő telefonok miatt az emberek elégedetten fognak távozni.

Ezen felül a termékcsalád padjai a beépített szenzoroknak köszönhetően folyamatosan monitorozzák a környezetet, így tájékoztatást tudnak adni a felhasználóknak a levegő minőségéről, az aktuális hőmérsékletről és a páratartalomról, illetve az UV-indexről.

Letisztult és tartós kivitelezés

Az általunk forgalmazott okospadok anyaga szinterezett alumínium, valamint ragasztott, edzett üveg, melynek köszönhetően a termékek nem rozsdásodnak és rendkívül ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben és mindemellett igen esztétikusak is. A termékek LED-es világítással is fel vannak szerelve, mely az éjszakai üzemmódban egy igen hasznos és hangulatos világítást biztosít.

Az okos padok az okos parkok részeként

Cégünk kínálatában a hagyományos parkberendezési eszközök mellett okos parkberendezési eszközök is találhatóak. Jelenlegi termékkínálatunkban három különböző méretű okospad kapott helyet , így mindenki kiválaszthatja a felhasználási helynek és módnak megfelelő terméket. Egyszerű formaviláguk miatt hagyományos utcabútorokkal vegyítve is letelepíthetőek, de már meglévő közterületi parkok, terek is igen egyszerűen modernizálhatóak ezekkel az eszközökkel.

Az Eco három férőhelyével a termékcsalád legkisebb, de mégis igen kompakt tagja. Modern vonalvezetése miatt bármilyen városi környezetben megállja a helyét. Két USB töltővel és egy vezetéknélküli töltővel van felszerelve és mindemellett korlátlan internet hozzáférést tesz lehetővé a felhasználók számára. A pad környezetének változásai egy kijelzőn egyszerűen nyomonkövethetőek.

FLOP001 faberland-okospad-parkberendezes-kuube-eco

Az USB és vezetéknélküli töltőpontokkal felszerelt Nano pad wifi hotspotként is funkcionál. Mindezt pedig az Eco-nál nagyobb, négy férőhelyes kialakításban. Az automatikus hűtőrendszer miatt 35 °C fok belső hőmérséklet felett a beépített ventillátorok hűtik a padot, így a napelemből fakadó sötét ülőkék ellenére az Eco és Nano padok felülete erős napsugárzás hatására sem melegszik fel túlságosan. 

FLOP002 faberland-okospad-parkberendezes-kuube-nano

A termékcsalád harmadik és egyben legnagyobb és legkomplexebb tagja a Plus névre hallgató pad, melynek különlegessége és egyedülálló volta a a fedett kialakításában rejlik. A tetőnek köszönhetően egy minden évszakban használható, védett és egyben stílusos megpihenési, találkozási pontot biztosít a köztereken. A termék két vezeték nélküli és két USB-töltővel van felszerelve, amelyekkel a felhasználók könnyedén feltölthetik telefonjaikat. A Plus pad ülőfelülete kőrisfából készül. A gyártó cég a termékek ökológiai lábnyomának csökkentését is fontosnak tartja, éppen ezért minden Plus termék gyártását követően elültetnek egy kőrisfa csemetét.

Ha valamilyen városi park vagy közterület kialakítása, fejlesztése előtt áll és szeretne egy modern, fenntartható okosváros kialakításához hozzájárulni, nézzen körül kínálatunkban és vegye fel velünk a kapcsolatot.