Faberland játszótér építés logó szlogennel
parkberendezes on hover

Utcabútorok, parkberendezések

A játszótéri kiegészítők elengedhetetlen kellékei az igényes közterületi játszótereknek, így a Faberland kínálatában talál többek között köztéri padot, hulladéktárolót, táblás kerítésrendszert, ivókutat.

/

Utcabútor, parkberendezés általános információk

Köztéri parkok, játszóterek látogatásakor fontos, hogy ezeket a tereket szemlélődve is élvezhessük. A komfort kialakításához biztosítunk többek között közületi padokat, hozzájuk illeszkedő szabványos asztalt, árnyékot adó minősített napvitorlát, a tiszta környezet érdekében EU szabványos hulladékgyűjtőt, a világos terekért napelemes világítást, a felfrissülésért ivókutat, a terek felosztásáért és a biztonság növeléséért táblás kerítésrendszert, a kerékpároknak biciklitárolót. Az általunk gyártott és forgalmazott köztéri parkberendezési eszközök ezt segítik elő. A Faberland magas minőségű közületi utcabútorokat kínál, amelyek visszafogott stílusukkal bármely közterületen elhelyezhetőek. 

A közterületi parkok, terek fontos szerepet töltenek be egy település életében: az emberek megpihenhetnek a városi nyüzsgésben és mindemellett egy jó találkozóhelyet is biztosít az ott lakók vagy átutazók számára. Közületi parkok, terek kialakításakor a szabványos utcai bútorok, parkberendezések azok, amik meg tudják eleveníteni a tereket és igazán funkcionálissá tudják tenni azokat.

Az általunk forgalmazott, TÜV tanúsított köztéri bútorok esetében nem csak az esztétika tölt be kulcsfontosságú szerepet, de a kényelmességen, a megbízhatóságon és a funkcionalitáson is nagy hangsúly van. Minősített termékeinket a praktikus és tartós konstrukció jellemzi. 

Az anyagfelhasználásnak és a kialakításnak köszönhetően sok éven át használhatóak anélkül, hogy ki kellene cserélni őket.

Eco termékcsaládunkban található termékeinket már évek óta használjuk játszóterek, közterületi parkok építésekor. Ebben a gondozásmentes, közterületi termékcsaládban található tanúsított termékeink egytől-egyig prémium magyar termékek. Ezeket az EU szabványos termékeket saját tervezői csapatunk tervezte és gyártói üzemünkben kerülnek előállításra. Ennek köszönhetően elsőosztályú, gondozásmentes és stílusos utcabútorok kerülhetnek a különböző közterületi helyszínekre – közületi játszóterekre, parkokba.

Az eddigi Eco termékcsalád mellé azonban új kollekcióval bővült utcabútor termékpalettánk, amely által így már sokféle stílust és igényt tudunk kiszolgálni. Prémium parkberendezési eszközeink között számos kollekció képviseli a klasszikus stílust, melyeknek minősített bútorait a hagyományosabb megjelenésű terekre, történelmi, óvárosi területekre ajánljuk. Ezen felül a modern stílus, valamint az univerzális és teljesen új formavilágú, EU szabványos termékcsaládok is helyet kapnak sokszínű és változatos kínálatunkban.