Faberland játszótér építés logó szlogennel

Minden igényhez igazodó parkberendezési eszközök

A közterületi parkok, terek fontos szerepet töltenek be egy település életében: az emberek megpihenhetnek a városi nyüzsgésben és mindemellett egy jó találkozóhelyet is biztosít az ott lakók vagy átutazók számára. Közületi parkok, terek kialakításakor az utcai bútorok, parkberendezések azok, amik meg tudják eleveníteni a tereket és igazán funkcionálissá tudják tenni azokat.

Az általunk forgalmazott köztéri bútorok esetében nem csak az esztétika tölt be kulcsfontosságú szerepet, de a kényelmességen, a megbízhatóságon és a funkcionalitáson is nagy hangsúly van. A termékeinket a praktikus és tartós konstrukció jellemzi. Az anyagfelhasználásnak és a kialakításnak köszönhetően sok éven át használhatóak anélkül, hogy ki kellene cserélni őket.

Az eddig megszokott Eco termékcsalád mellett most egy  új kollekcióval bővült parkberendezési kínálatunk.

Az új prémium parkberendezéseinkben szereplő termékcsaládjaink között számos kollekció képviseli a klasszikus stílust, melyeknek bútorait a hagyományosabb megjelenésű terekre, történelmi, óvárosi területekre ajánljuk. Ezen felül a modern stílus, valamint az univerzális és teljesen új formavilágú termékcsaládok is helyet kapnak sokszínű és változatos kínálatunkban.

Az egyes kollekciókon belül a különböző típusú utcai bútorok ugyanazt a stílust képviselik, s így azok teljes összhangban vannak egymással. Ennek köszönhetően az ugyanazon vagy éppen nagyon hasonló termékcsaládokból kiválasztott köztéri padok, asztalok, szemetesek, virágládák jól fognak harmonizálni, ezzel emelve a közterek, parkok színvonalát, egységét. A honlapunkon lévő kategorizálás segít átláthatóvá tenni a stílus, megjelenés alapján történő választást. Az adott termékcsaládra kattintva megjelennek a kollekció termékei, melyekből szabadon válogathat a megrendelő.

Új prémium parkberendezéseink között 16 stílusos kollekció kapott helyet, melyeknek köszönhetően bármilyen köztéri területre kiválasztható az oda illő prémium minőségű, időtálló köztéri bútorzat.

Köztéri bútorok

Kínálatunkban megtalálhatóak beton, rozsdamentes acél, fa és egyéb anyagokból készült padok, asztalok, ülések és napágyak, melyek mind magas minőséget képviselnek, így sok éven át kielégítik a felhasználók igényeit. Betonból készült termékeink igazán népszerűek, hiszen nagyon tartósak és stílusos, eredeti megjelenéssel bírnak. A köztéri bútor és a beton kombinációja, mely több termékcsaládunkat is érinti, nagyon praktikus és számos előnnyel rendelkezik.

Utcai bútoraink között megtalálhatóak a modern környezetbe illő Intal vagy Boston kollekció fém és beton termékei, de a parkba vagy óvárosba illő klasszikus stílusú bútorzat is ugyanúgy jelen van, hogy mindenki megtalálhassa a befektetés és a terület számára megfelelőt. Így nem kell ugyanolyan megjelenésű bútorzatot választani egy műfűvel borított köztéri játszótérre vagy éppen egy irodaházakkal körülölelt környezetbe, hiszen más elvárásoknak és eltérő igényeknek kell az ilyen területeken a befektetés megfeleljen.

FLKP168 faberland park tallin tamlas pad

Kiegészítők

Az utcai bútorok mellett rendkívül sok egyéb kiegészítővel is bővült az általunk forgalmazott parkberendezési eszköz kínálat. Ilyenek például a köztéri szemetesek, melyek nélkülözhetetlen elemei a tiszta és rendezett köztéri parkoknak, tereknek. Megtalálható közöttük egyrészes, illetve több résszel ellátott szemetes, így a szelektív hulladékgyűjtés is lehetővé válik.  A szemeteseken kívül a virágládák is hozzájárulnak a terek esztétikus és zöldebb megjelenéséhez. Az ezáltal ültethető zöld növények, virágok egy ökológiai, egészséges és egyben egy barátságosabb területet hoznak létre.

A termékcsaládokban helyet kapnak olyan hasznos berendezések is, mint a kerékpár tárolók, oszlopok, korlátok, fa rácsok, információs táblák vagy éppen hirdetési oszlopok. Ezek mind-mind nélkülözhetetlen és hasznos kiegészítőként szolgálnak egy köztéri park vagy bármilyen egyéb városi tér kialakításakor.

FLKP166 167 faberland park sofia hulladekgyujto 1 2 on

Hogyha megbízható minőségű utcai bútorokat keres, nézzen körül kínálatunkban, ahol megtalálható a klasszikus vonal mellett, mint például a Genewa vagy Agora termékcsalád darabjai, a modern stílus, amelyet például az Intal és a Boston kollekció képvisel. Ezek mellett még válogathat a népszerű az univerzális kollekciók, mint amilyen a Brno vagy a Navan, de teljesen új formavilágú, a legújabb trendekhez igazodó termékcsaládok is jelen vannak. Ilyen kollekció a Letter vagy a Traffic.

Ha pedig szeretné okos parkberendezéssel tarkítani, vegyíteni az új beruházást, tekintse meg okos parkberendezési eszközeinket, melyek amellett, hogy intelligensek, környezetbarátak és esztétikusak is. Innovatív szemléletű közterek kialakításának elengedhetetlen eszközei.

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon létre egy helyi igényekhez igazodó, modern közteret!