Faberland játszótér építés logó szlogennel
parkberendezes on hover

Eco

A szabványos játszótéri kiegészítők elengedhetetlen kellékei az igényes játszótereknek, így a Faberland Kft. kínálatában találhat többek között köztéri padot, szabványos hulladéktárolót, táblás kerítésrendszert, tanúsított ivókutat.

/
/

Eco parkberendezési eszközök - általános információ

Közterületi parkok, játszóterek kialakításakor elengedhetetlenül fontos a megfelelő utcabútorok kiválasztása, amelyek azt biztosítják, hogy megpihenhessünk aktív pihenésünk közepette vagy éppen miközben gyermekünkre vigyázunk a köztéri játszótéren töltött idő alatt. A FABERLAND, azaz prémium magyar gyártó által tervezett és gyártott köztéri parkberendezési eszközök mind-mind ezt a megpihenést segítik elő. Legyen szó a komfort kialakításáról – amelyekről a tanúsított padok és a hozzájuk illeszkedő szabványos asztalok gondoskodnak, vagy a tisztaság érdekében elhelyezett szabványos hulladékgyűjtőkről, vagy a felfrissülést szolgáló közületi ivókutakról – nálunk mindez megtalálható. A Faberland magas minőségű közterületi utcabútorokat kínál, amelyek visszafogott stílusukkal bármely közterületen elhelyezhetőek. 

Eco termékcsaládunkban található minősített parkberendezési eszközeinket már évek óta használjuk közületi játszóterek, közterületi parkok telepítésekor.  Ebben a gondozásmentes termékcsaládban található TÜV tanúsított termékeink prémium magyar termékek, amelyeket saját tervezői csapatunk tervezett és gyártói üzemünkben kerülnek előállításra. Melynek köszönhetően első osztályú, stílusos utcabútorok kerülhetnek a közterületi helyszínekre. Igény esetén a közületi parkberendezési eszközök szabvány szerinti telepítését is vállaljuk!