Faberland játszótér építés logó szlogennel

Köztéri fitnesz eszközök – Pro súlyzós termékcsalád

Folytatjuk az általunk forgalmazott kültéri fitnesz eszközök bemutatását, ismertetését. Korábbi bejegyzésünkben már írtunk a City és Urban fitnesz termékcsaládokról, mostani írásunkban viszont egy egészen más termékcsaládot szeretnénk kiemelni, ami nem más, mint a köztéri Pro súlyzós fitnesz eszköz termékcsalád.


Mit érdemes tudni a Pro fitnesz eszközökről?

Elsősorban érdemes kiemelni ezekről az eszközökről, hogy súlyzós edzések végezhetőek rajtuk, ami azt jelenti, hogy az eszközök maguk, súllyal ellátottak. Ez azért előnyös, mivel így minden felhasználó számára személyre szabható edzés végezhető rajtuk.

Teljesen egyéni igényre igazítható, mivel a fitnesz eszközökön található súlyozás állítható – így remekül végezhetőek rajta bárki számára erőedzés, testépítés.

A termékcsalád fitnesz eszközeit kombináltan használva minden egyes izomcsoport edzhető, mozgósítható, akár egy fedett konditeremben – csak ezeknél az eszközöknél a természetben, a friss levegőn végezhető az edzés.

Természetesen minden eszköz EU szabványos, és minősített, tanúsított a Pro súlyzós fitnesz termékcsaládban is.

FLFE202 faberland kulteri fitnesz tarogato gep n 1 1


Kinek ajánljuk a Pro súlyzós fitnesz eszközöket?

Ajánljuk mindenkinek, aki számára fontos a rendszeres testedzés, azonban szívesen tölti az edzés idejét a szabad levegőn, a zsúfolt konditermek helyett!

A Pro súlyzós fitnesz eszközök termékcsaládja éppen arra hivatott, hogy azok számára is ajtót nyisson a kültéri testedzés irányába, akik jó erőben vannak, és még fiatal éveiket élik, hiszen az állítható súlyoknak köszönhetően mindenki kellő nehézséget, kihívást találhat ennek a Pro termékcsaládnak a használata közben.

Éppen ezért telepítésre ajánljuk a Pro súlyzós fitnesz eszköz termékcsaládot főiskolák kertjébe, katonaságnál és természetesen köztéri parkokban is.

FLFE204 faberland kulteri fitnesz lehuzo gep n 1 1


Pro súlyzós fitnesz eszközök felépítése

Ezek az általunk forgalmazott eszközök tárcsasúllyal ellátottak és igen magas minőséget képviselnek, ám emellett nagyon szépek és esztétikusak is.

Kültéri voltuk miatt úgy lettek tervezve és kialakítva, hogy időjárás állóak legyenek, alapanyagukat tekintve a gépek kiváló minőségű szénacélból készülnek.

Azért, hogy a különféle korróziós és időjárási hatásokkal szemben jól helytálljanak, első körben minden egyes eszköz cinkréteggel kerül bevonásra, majd erre kerül egy színes porfestett réteg.

A Pro súlyzós kültéri fitnesz eszköz termékcsalád gépei TÜV tanúsítottak és teljes mértében UV állóak.

A gépek fogantyúi tartós polimerből készülnek, és minden egyes tárcsasúly műanyag kompozit réteggel került bevonásra, a csendes csúsztathatóság végett. A tárcsasúlyok rozsdamentes acélból készült rudazaton csúsznak, helyezkednek el, mely szintén kiváló ellenállósággal bír.

Vannak olyan gépek a szóban forgó fitnesz eszközök közt, melyek használatukból adódóan üléssel, háttámlával, vagy paddal rendelkeznek, melyek ABS műanyag felületűek, erről azt érdemes tudni, hogy amellett, hogy strapabíró, még kényelmes is!

Kültéri, illetve akár köztéri létüket is figyelembe véve a vandál biztos kialakításra is figyelni kellett, így a fitnesz eszközök talpazata és a csavarok is lopásgátlós rozsdamentes vagy ABS fedéllel vannak felszerelve.

Ahogyan korábban is említettük a gépek tárcsasúlyai állíthatóak 10, 5 és 2,5 kg-os súlyokból lehet választani. Alapfelszerelésüket nézve 3×5 kg súly található karonként az egyes gépeken.


Pro súlyzós fitnesz eszközök – konkrét gépek bemutatása

FLFE201 faberland kulteri fitnesz guggolo gep n 1 1

Guggoló gép

Egyszemélyes fitnesz eszköz a guggoló gép, melyet állva lehet használatba hozni. Átmozgatás mellett izomtömeg növelésére is több, mint tökéletes. Fejleszthető vele az erőnlét, egyensúly, koordináció és az állóképesség is egyaránt.

Tárogató gép

A mellizom és a bicepsz izmainak tömegnövelésére igen hasznos a tárogató kültéri súlyzós fitnesz eszköz. Állva kell használni, és egyszerre egy személy tud vele edzést végezni.

FLFE203 faberland kulteri fitnesz labtolo gep n 1 1

Lábtoló gép

Alsótest izmainak edzésére alkalmas ez a fitnesz eszköz, mely ülő állapotban használható. Kiemelten a láb és derék izmai edzhetőek vele.

Lehúzó gép

Ez a köztéri fitnesz eszköz a felsőtest, kar izmainak erősítésére, izomtömeg növelésére alkalmas gép.

Felsőtest erősítő gép

Az adott eszköz a gépnek háttal állva használható, miközben a hátat megtámasztjuk. Felsőtest izmainak edzésére alkalmas.

Mellnyomó gép

Mell-tricepsz-váll-hátizom négyes izomcsoport erősítésére alkalmas ez a fitnesz eszköz. Ülő helyzetben használatos.

Farizom gép

Nevéből is kiderül, hogy az alsótest izmait lehet vele edzésbe hozni. Álló helyzetben, fitnesz eszközzel szemben állva használható.

Háterősítő gép

Ezzel a géppel igazán izmossá edzhető a hát – külterületen is! Szintén álló helyzetben használható a gép.

FLFE209 faberland kulteri fitnesz fekvenyomo n 1 1

Fekvenyomó gép

Hanyatt fekvő helyzetben használható. A súlyzópad a felsőtest különféle izmainak edzésére, és természetesen izomnövelésre is alkalmas.


Keressen minket bizalommal!

Amennyiben a Pro súlyzós fitnesz eszköz termékcsalád elnyerte tetszését, keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Ajánljuk facebook oldalunkat, melyen érdekes tartalmakat osztunk meg általunk tervezett, forgalmazott, telepített termékekről.