Világraszóló iskolai udvari játékok

Cégünk több, mint 11 éve foglalkozik magyar játszótéri eszközök gyártásával és forgalmazásával. Számos játszótér és park kialakításában vettünk részt határon innen és túl egyaránt.

Így valóban elmondhatjuk, hogy világraszóló magyar játékokkal foglalkozunk, melyeket örömmel gyártunk az Ön számára is, legyen szó iskolai udvari játékokról, játszótéri eszközökről, vagy különböző parkokba készülő berendezésekről! Számunkra a kezdetektől fogva fontos az elkötelezettség a kiemelkedő minőség mellett. Ennek jegyében gyártjuk termékeinket és végezzük munkánkat.

Biztonságos és esztétikus iskolai udvari játékok

A Faberlandnál kiemelt szempontnak tartjuk, hogy iskolai udvari játékaink forgalmazása során is a biztonság, az EU szabványoknak való megfelelés és az esztétikusság jegyében készüljenek termékeink. Ezen felül minimális karbantartást igényelnek eszközeink, mely elsősorban a magas műszaki minőségnek köszönhető. Az általunk gyártott iskolai udvari játékok, és minden minősített játszótéri eszköz anyaga fém és műanyag.

Ez mind a használhatóság, a tartósság és az esztétikai követelmények teljesítése érdekében is releváns szempont. Ezek a fémszerkezetek ráadásul szinterezettek és tűzihorganyzottak. A fémvázakra kerülnek fel az időjárás- és UV álló HDPE elemek. Ennek a magas műszaki tartalomnak köszönhető az erős időjárásálló és strapabíró tulajdonságuk is.

iskolai udvari játékok

Fontos számunkra a tartósság

Egy játszótéri eszköz esetében alapvető szempont kell legyen az, hogy bírja a magas igénybevételt, hiszen a gyerekek nem lábujjhegyen fognak rajta észrevétlenül lépkedni. Az iskolai udvari játékok lényege éppen ezért az, hogy jól bírják a terhelést, és ne kelljen az állandó javításokkal vagy cserével foglalkozni. A tartósságot tehát kardinális szempontnak gondoljuk, melyet azáltal is igyekszünk garantálni, hogy a fémszerkezeteket festékkel és tűzihorganyzással vonjuk be, így hosszú időn át nem jelentkezik korrózió a felületükön.

A filmbevonatos rétegelt lemez pedig jól ellenáll a mechanikai behatásoknak. Fontosnak tartjuk, hogy az iskolai udvari játékok sokáig megőrizzék minőségüket. A tartós kivitelezéssel, az EU szabványoknak való magas színvonalú megfeleléssel és a prémium minőséggel igyekszünk sokáig tartó örömet okozni mind a játszótereken, mind az intézmények udvarán.

iskolai udvari játékok, játszóvár

A játszóvárak szerepe

Az egyik legimpozánsabb és legkedveltebb iskolai udvari játékeszköz a játszóvár. Ez egy olyan eszköz, mely megadja az udvar alaphangulatát és meghatározó játékélményt nyújt a gyermekek számára. A nálunk készült játszóvárak gondozásmentesek és fém anyagúak. Többféle kiszerelésben kaphatóak, ezek részét képezi a csúszda, kötélháló, mászófal, alagút, függő vagy láncos híd, hinta, OXO amőba, láncos egyensúlyozó és társaik. Nem titok, hogy a játszóvárak egyik fő vonzerejét a csúszda adja, hiszen a toronycsúszda látványa önmagában már csalogató egy jó játékra. A csúszda anyaga is fém és műanyag.

Ez mind a használhatóság, a tartósság és az esztétika szempontjából meghatározó. A fém alkatrészek pedig horganyzottak és elektrosztatikus porszórású műanyag réteggel vannak bevonva. Műanyag elemei pedig UV álló HDPE lemezekből készülnek, ezek ellenállóak mind az időjárási viszontagságokkal, mind a magas igénybevétellel szemben.