Faberland játszótér építés logó szlogennel

Világraszóló iskolai udvari játékok

Cégünk több, mint 11 éve foglalkozik magyar játszótéri eszközök gyártásával és forgalmazásával. Számos játszótér és park kialakításában vettünk részt határon innen és túl egyaránt.Így valóban elmondhatjuk, hogy világraszóló magyar játékokkal foglalkozunk, melyeket örömmel gyártunk az Ön számára is, legyen szó iskolai udvari játékokról, játszótéri eszközökről, kültéri fitnesz vagy tornapálya eszközökről, esetleg kutyafuttatókról, utcabútorokról. Számunkra a kezdetektől fogva fontos az elkötelezettség a kiemelkedő minőség mellett. Ennek jegyében gyártjuk és forgalmazzuk termékeinket, egyedi igények figyelembevételével segítünk megtervezni a rendelkezésre álló területet.

 

Biztonságos és esztétikus iskolai udvari játékok

A Faberlandnál kiemelt szempontnak tartjuk, hogy iskolai udvari játékaink forgalmazása során is a biztonság, az EU szabványoknak való megfelelés és az esztétikusság jegyében készüljenek termékeink. Ezen felül minimális karbantartást igényelnek eszközeink, mely elsősorban a magas műszaki minőségnek köszönhető. Az általunk gyártott iskolai udvari játékok, és minden minősített játszótéri eszköz nagy körültekintéssel készül.

Ez mind a használhatóság, a tartósság és az esztétikai követelmények teljesítése érdekében is releváns szempont. Ezek a fémszerkezetek szinterezettek és tűzihorganyzottak. A duplán porfestett fémvázakra kerülnek fel az időjárás- és UV álló HDPE elemek. Ennek a magas műszaki tartalomnak köszönhető az erős időjárásálló és strapabíró tulajdonságuk is.

FLFJ024 faberland fem jatszoter negytornyu jatszovar 2 n

 

Fontos számunkra a tartósság

Egy játszótéri eszköz esetében alapvető szempont kell legyen az, hogy bírja a magas igénybevételt, hiszen a gyerekek nem lábujjhegyen fognak rajta észrevétlenül lépkedni. Az iskolai udvari játékok lényege éppen ezért az, hogy jól bírják a terhelést, és ne kelljen az állandó javításokkal vagy cserével foglalkozni. A tartósságot tehát kardinális szempontnak gondoljuk, melyet azáltal is igyekszünk garantálni, hogy a fémszerkezeteket tűzihorganyzás után dupla festékréteggel vonjuk be, így hosszú időn át nem jelentkezik korrózió a felületükön.

A filmbevonatos rétegelt lemez pedig jól ellenáll a mechanikai behatásoknak. Fontosnak tartjuk, hogy az iskolai udvari játékok sokáig megőrizzék minőségüket. A tartós kivitelezéssel, az EU szabványoknak való magas színvonalú megfeleléssel és a prémium minőséggel igyekszünk sokáig tartó örömet okozni mind a játszótereken, mind az intézmények udvarán.

FLFJ004 Négytornyú játszóvár

 

A játszóvárak szerepe

Az egyik legimpozánsabb és legkedveltebb iskolai udvari játékeszköz a játszóvár. Ez egy olyan eszköz, mely megadja az udvar alaphangulatát és meghatározó játékélményt nyújt a gyermekek számára. A nálunk készült játszóvárak gondozásmentesek. Mérettől függően kínálatunkban megtalálható az egyszerű toronycsúszdától kedve a számtalan funkcióval rendelkező négytornyú kombinált játszóvárig. A csúszda, kötélmászó, alagút, mászófal, függő vagy láncos híd, bölcső-, lap-, vagy fészek hinta, kombinált várainknál még az OXO amőba is mind a gyerekek szórakozását és eközben készségeik fejlesztését szolgálják.

 

Nem titok, hogy a játszóvárak egyik fő vonzerejét a csúszda adja, hiszen a toronycsúszda látványa önmagában már csalogató egy jó játékra. A az UV álló, HDPE anyagból készült csúszdák jó strapabírásúak és csúszófelületükön jól lehet siklani, ami újra és újra arra készteti a gyermekeket, hogy ismét felmásszanak és lecsússzanak.

Ez mind a használhatóság, a tartósság és az esztétika szempontjából is meghatározó. Jól ellenállnak mind az időjárási viszontagságokkal, mind a magas igénybevétellel szemben.