Faberland játszótér építés logó szlogennel
pumptrack on hover 1

Moduláris pumptrack

A közterületi használatra készült Moduláris Pumptrack pálya univerzálisan használható kerékpárral, görkorcsolyával, gördeszkával, rollerrel stb., igazi görpálya, kezdők számára is egyszerűen elsajátítható a mozgásforma.

/
/

Moduláris pumptrack - általános információk

Ha közterületi bringapálya építésben gondolkodik, fontolja meg a Pumptrack, azaz a Pumpapálya lehetőségét! 

A moduláris, azaz elemenként összeilleszthető pumptrack (pumpa) pálya igazi újdonság Magyarországon, amelynek forgalmazásával, építésével teljes körűen foglalkozik cégünk. Amennyiben közületi beton pumptrack pálya érdekli, oldalunkon arra is talál megoldást!

A köztéri pumpapályán való szlalomozás, vagy ahogy a profik mondják a “pumpálás” egészen újkeletű sport, igazi térhódítását nyugaton a kétezres évek elején kezdte, és hazánkban is csak néhány földbe vájt pálya található (melynek építése hosszadalmas és későbbi változtatásra nincs lehetőség). 

Maga a pumpálás elnevezés onnan ered, hogy a szabványos pályán végig egyfajta pumpáló mozgást kell végezni a testünkkel, így hajtva a kerékpárt, a pálya kialakításának köszönhetően lehetőleg tekerés nélkül.

Tekintse meg a pumpapálya használatáról készült VIDEÓt!

Nézze meg a pumpapálya használatáról szóló HATÁSTANULMÁNYT!

Moduláris pumptrack használata

A szabványos Moduláris Pumptrack pálya univerzálisan használható kerékpárral, görkorcsolyával, gördeszkával, rollerrel stb., igazi görpálya, kezdők számára is egyszerűen elsajátítható a mozgásforma.

A köztéri Moduláris Pumptrack pálya hatalmas előnye, hogy mobilis, tehát helyszínek között mozgatható vagy a megunt minősített pumpapálya tetszés szerint átrendezhető. Az EU szabványos Moduláris Pumptrack pálya mozgatásával, építésével kapcsolatban is állunk szíves rendelkezésükre.

A tanúsított pumpapálya felülete az alábbi színekből választható ki – felár nélkül:

pumptrack-szinek

A pályafelület saját szabadalmú, kiváló tapadású, üvegszál erősítésű kompozit lemezből készül, a vázszerkezetet főként rétegelt lemez alkotja. A több nemzetközi díjat is nyert svájci cég strapabíró, TÜV tanúsított moduláris pumptrack pályái a gyermekek, tinédzserek és felnőttek számára egyaránt kiváló szórakozást és sport élményt nyújtanak. Cégünk BETON moduláris pumptrack pálya forgalmazásával, építésével is foglalkozik, termékeink között megtalálja a részletes leírást a Moduláris BETON pumptrack pálya menüpont alatt.

Műszaki tartalom:

  • a vázszerkezet fő alapanyaga 17 mm vastag, prémium minőségű kültéri filmbevonatos európai nyírfa rétegelt lemez
  • saját szabadalmú, megerősített, kiváló tapadású üvegszálas pályafelület – ellenálló az időjárással és az intenzív igénybevétellel szemben, kompatibilis minden fajta kerékhez
  • az illesztések oldalon és alul találhatók, a kiálló alkatrészek elkerülése végett
  • magas minőségű rozsdamentes acélból és tüzihorganyzott fémből készült alkatrészek
  • öntött gumi lábon fekszik az építmény, hogy a fából készült váz ne érintkezzen a talajjal és szellőzzön az alépítmény
  • ökológiai gyanta és festék felhasználásával

A Faberland Kft. a svájci Parkitect AG gyártó magyarországi hivatalos forgalmazója.