térhálós játszótér eszköz Faberland

Kötélpiramisok, térhálós szerkezetek, mászóhálók nagy választékban, melyek izgalmas elemei lehetnek iskolák, óvodák udvarának, játszótereknek.

Általános információk

A Faberland által forgalmazott és gyártott térhálós játékokat, mászóhálókat, mászógúlákat, kötépiramisokat kínál széles választékban, melyek prémium minőségű elemei lehetnek bármely közterületi játszótérnek. A mászóhálók izgalmas, absztrakt szerkezetükkel motiválják a gyermekeket, hogy birtokba vegyék. A térhálós kötélszerkezetek fejesztik az egyensúlyérzéket, a mozgáskoordinációt, térlátást.

A játszótéri eszközök fő építőelemei az acélbetéttel megerősített kötél, illetve a horganyzott fém oszlopok, melyek betonozással rögzíthetőek. Az így kialakuló szerkezetek szellős megjelenésükkel nem vesznek el sokat a játszóterek térérzetéből, mégis vonzó elemévé válhatnak annak. A mászóhálók kilátópontként is funkcionálhatnak, ez a perspektívaváltási lehetőség pedig szélesebb korosztály számára is vonzó lehet, így akár tinédzserek által látogatott közterületeken, játszótereken az ő számukra is érdekes opciót jelenthetnek ezek az eszközök.