Műszaki tartalom Játszóvárak, csúszda

A Faberland gondozásmentes fém játszóvárak tervezésekor egyaránt fontos volt, hogy az eszközök biztonságosak, formaviláguk esztétikus, környezetbe illő legyen, valamint minimális karbantartási igénnyel rendelkezzenek.

Gondozásmentes fém játszóvárak

Minősített fém játszótéri eszközök

A játszóvárak megfelelnek az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-3:2018 számú szabványok előírásainak.

Az általunk gyártott eszközök anyaga a használhatóság, tartósság és esztétikai követelmények teljesítése érdekében fém és műanyag.

A fémszerkezetek szinterezettek és tűzihorganyzottak. A fémvázakra szereljük a az időjárás-, és UV-álló HDPE elemeket.

Prémium játszóvárak

A magas műszaki tartalomnak köszönhetően fém játszótereink jól ellenállnak az időjárásnak és a használatból eredő sérüléseknek.

A fémszerkezetek festésének vagy tűzihorganyzásának köszönhetően hosszú ideig nem jelentkezik korrózió a fém felületén, a filmbevonatos rétegelt lemez pedig jól ellenáll a mechanikai behatásoknak.

 

Játszóvár funkciók

Magyar fém játszótér gyártóként fontosnak tartjuk, hogy az általunk tervezett és gyártott prémium minőségű, EU szabványos fém játszóvárak hosszú ideig megőrizzék minőségüket, a tartós kivitelezésnek köszönhetően így sokáig okozva örömet egy-egy település vagy intézmény gyermekei számára. Számos funkciójának köszönhetően a játszóvárak a közterületi játszóterek nélkülözhetetlen részét képezik. A fém játszóváraink egyes típusai elérhetőek zártszelvényes és fém oszlopos, csőbilincses kivitelben is. Az általunk gyártott gondozásmetnes fém játszóvárak részét képezik többek között: csúszda, kötélháló, mászófal, alagút, függő vagy láncos híd, hinta, OXO amőba, láncos egyensúlyozó, stb. A tervezés során ügyeltünk arra is, hogy a fém játszóvárak minél szélesebb korosztály számára nyújtsanak élvezetet, így külön figyelmet fordítottunk arra, hogy kis esési magassággal rendelkező, könnyen megközelíthető mini játszóvárakat is tervezünk a kisebbek részére.

Csúszda

A játszóvárak egyik fő vonzerejét képezik a csúszdák. A játszóvárakon azok méretétől függően 0,59 m, 0,9 m, 1,2 m, 1,5 m beülési magasságú csúszdák találhatóak. A Faberland toronycsúszda tervezésekor egyaránt fontos volt, hogy az eszköz biztonságos, formavilága esztétikus, környezetbe illő legyen, valamint minimális karbantartási igénnyel rendelkezzen.

A csúszda megfelel az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-3:2018 számú szabványok előírásainak.

Az általunk gyártott toronycsúszda vagy csúszdatorony anyaga, a használhatóság, tartósság és esztétikai követelmények teljesítése érdekében fém és műanyag.

A fém alkatrészek horganyzottak, elektrosztatikus porszórású műanyag réteggel vannak bevonva.

A csúszdás játszótorony műanyag elemei UV álló HDPE lemezekből készültek, melyek jól ellenállnak az időjárási körülményeknek és az esetleges rongálásoknak.