muszaki tartalom

A Faberland játszóvárak tervezésekor egyaránt fontos volt, hogy az eszközök biztonságosak, formaviláguk esztétikus, környezetbe illő legyen, valamint minimális karbantartási igénnyel rendelkezzenek.

Általános információk

A játszóvárak megfelelnek az MSZ EN 1176-1:2008, MSZ EN 1176-3:2008 számú szabványok előírásainak.

Az általunk gyártott játszóvárak anyaga a használhatóság, tartósság és esztétikai követelmények teljesítése érdekében fém és műanyag.

A fémszerkezetek szinterezettek és tűzihorganyzottak. A fémvázakra szereljük a az időjárás-, és UV-álló HDPE elemeket.

A magas műszaki tartalomnak köszönhetően fém játszótereink jól ellenállnak az időjárásnak és a használatból eredő sérüléseknek. A fémszerkezetek festésének vagy tűzihorganyzásának köszönhetően hosszú ideig nem jelentkezik korrózió a fém felületén, a filmbevonatos rétegelt lemez pedig jól ellenáll a mechanikai behatásoknak.

Csúszda

Faberland toronycsúszda tervezésekor egyaránt fontos volt, hogy az eszköz biztonságos, formavilága esztétikus, környezetbe illő legyen, valamint minimális karbantartási igénnyel rendelkezzen.

toronycsúszda megfelel az MSZ EN 1176-1:2008, MSZ EN 1176-3:2008 számú szabványok előírásainak. 

Az általunk gyártott toronycsúszda anyaga, a használhatóság, tartósság és esztétikai követelmények teljesítése érdekében fém és műanyag.

A fém alkatrészek horganyzottak, és néhányuk elektrosztatikus porszórású műanyag réteggel van bevonva.

A műanyag alkatrészek (tető és csúszda) üvegszálas poliészterből készülnek, melyek jól ellenállnak az időjárási körülményeknek és az esetleges rongálásoknak.

A csúszda szerkezetek összeszerelése, általunk gyártott speciális fém alkatrészekkel történik.

A betonalapba horganyzott acélcső kerül beépítésre, melyhez a tartóoszlopokat rögzítjük.