színes hinta

A Faberland köztéri játszótéri hinták kialakítása esztétikus, környezetbe illeszkedő. Szerkezetük jól ellenáll az igénybevételnek, fenntartásuk gondozásmentes. Prémium minőség, magas műszaki tartalom.

Prémium játszótéri hinta

Az általunk gyártott hinták megfelelnek az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-2:2018 számú szabványok előírásainak.

A Faberland Kft. magyar játszótéri eszköz gyártóként közületi hinták gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. Az általunk kínált EU szabványos eszközök széles felhasználói körnek biztosítják a hintázás élményét. A bölcsőhinták a kisebb korosztálynak kínálnak biztonságos lehetőséget, míg a laphinták már akár a tinédzser korosztálynak is ideálisak lehetnek. A játszótéri fészekhintát egyszerre többen is használhatják. Célunk, hogy minél több felhasználónak legyen lehetősége bekapcsolódni ebbe az élménybe, így a mozgáskorlátozottak számára kifejlesztett verziónak köszönhetően biztonságos, inklúzív közterületi játszóterek hozhatók létre. A különleges kétszemélyes típus pedig segíti a közös játékot, a közvetlen, személyes kapcsolódást.

A fém közületi játszótéri eszközök elérhetőek zártszelvényes és csőbilincses kivitelben egyaránt. Amennyiben több prémium játszótéri elem beszerzésén gondolkodik, így lehetőség nyílik arra, hogy a prémium minőségű, fém játszótéri játékokat egymáshoz illeszkedő kivitelben szerezze be.

A prémium játszótéri hinták fém alkatrészei horganyzottak. A műanyag alkatrészek az előírásoknak megfelelnek, ellenállnak az időjárási körülményeknek és az esetleges rongálásoknak.

A köztéri játszótéri játékok ütéscsillapító területe szóródó és szintetikus anyagból is megvalósulhat. Egy újszerű és izgalmas megoldást jelent a fém játszótéri eszközök és hinták műfű ütéscsillapítóval történő kivitelezése.