Faberland játszótér építés logó szlogennel
POTTY egyensulyozo 3 1

Egyensúlyfejlesztő eszközök

A közterületi játszótéri egyensúlyfejlesztő eszközök segítik a gyermekek mozgásfejlődését, így ezeknek a prémium magyar eszközöknek a használata ideális lehet kisebb korosztály számára is, ennek megfelelően közterületi játszótér kivitelezése során javasolt a telepítésük.

/
/

Játszótéri egyensúlyfejlesztő eszközök

Játszótéri eszközök a kisebb korosztálynak

A Faberland Kft. által fejlesztett, prémium egyensúlyfejlesztő játékok ügyességi pályaként funkcionálnak. A főként a kisebb korosztály számára létrehozott közületi játszótéri eszközök kombinált elemekből állnak: többek között láncos híd, lépegető, alagút, kötélháló. A TÜV tanúsított ügyességi pályák teljesítése játékos és izgalmas feladat lehet a gyerekek számára, miközben fejlődik egyensúlyérzékük, térlátásuk, mozgáskoordinációjuk. A minősített termékek alacsony esési magassággal rendelkeznek, így a legfiatalabb korosztály számára sem okoz problémát az egyensúlyfejlesztő eszközök megközelítése. A fém játszótéri elemek rávezető termékként, ügyességfejlesztő elemként is funkcionálnak a későbbi játszótér látogatások kapcsán, hiszen a gyerekek gyakorolhatják a mászást, kapaszkodást, egyensúlyozást, melyre sok más közületi játszótéri eszköz használata során lesz szükségük. A prémium magyar egyensúlyfejlesztő játékok ideális játszótéri eszközök a kisebbek számára is.

A tanúsított egyensúlyfejlesztő játszótéri eszközök telepítését javasoljuk óvodák, bölcsődék számára történő kivitelezés során is, de a kisebbek igényeit figyelembe vevő köztéri játszóterekre is ideális választás lehet. A köztéri eszközök járófelületei csúszásmentes kialakításúak. A játszótéri termékek EU szabványos játszóterek kritériumai szerint készültek. Erre felmerülő igény esetén a játszótéri termékek szabványos telepítését is vállaljuk! Az egyensúlyfejlesztő játékok megfelelnek az MSZ EN 1176-1:2018 szabványnak.