POTTY egyensulyozo 3 1

A játszótéri egyensúlyfejlesztő eszközök segítik a gyermekek mozgásfejlődését, ideális lehet kisebb korosztály számára is.

Játszótéri egyensúlyfejlesztő eszközök

Játszótéri eszközök a kisebb korosztálynak

A Faberland által fejlesztett egyensúlyfejlesztő játékok ügyességi pályaként funkcionálnak. A főként kisebb korosztály számára létrehozott közületi játszótéri eszközök kombinált elemekből állnak: többek között láncos híd, lépegető, alagút, kötélháló. Az ügyességi pályák teljesítése játékos és izgalmas feladat lehet a gyerekek számára, miközben fejlődik egyensúlyérzékük, térlátásuk, mozgáskoordinációjuk. A termékek alacsony esési magassággal rendelkeznek, így a legfiatalabb korosztály számára sem okoz problémát az egyensúlyfejlesztő eszközök megközelítése. A fém játszótéri elemek rávezető termékként, ügyességfejelsztő elemként is funkcionálnak a későbbi játszótér látogatások kapcsán, hiszen a gyerekek gyakorolhatják a mászást, kapaszkodást, egyensúlyozást, melyre sok más játszótéri eszköz használata során lesz szükségük. Az egyensúlyfejlesztő játékok így ideális játszótéri eszközök a kisebbek számára is.

Az egyensúlyfejlesztő játszótéri eszközöket javasoljuk óvodák, bölcsődék számára is, de a kisebbek igényeit figyelembe vevő köztéri játszóterekre is ideális választás lehet. Az eszközök járófelületei csúszásmentes kialakításúak. A termékek EU szabványos játszóterek kritériumai szerint készültek.

Az egyensúlyfejlesztő játékok megfelelnek az MSZ EN 1176-1:2018 szabványnak.