Faberland játszótér építés logó szlogennel

BIBA interaktív játszótér

A mai gyerekek egy képernyővel telített társadalomban nőnek fel, ezáltal pedig a szülők új kihívásokkal szembesülnek a nevelésük során. A FABERLAND Kft. által forgalmazott Biba okos játszótéri megoldás úgy járul hozzá ennek a problémának az orvoslásához, hogy a képernyő előtt eltöltött időt a javukra fordítja és digitális hajlamaikat az egészséges, szabadtéri játék felé terelik.

Interaktív Biba játszótér
biba_interaktiv1

A Biba csomag lelke egy applikáció, melyet az arra alkalmassá tett közterületi játszótereken kihelyezett kis táblákon található AR jelek (Augmented Reality – Kiterjesztett Valóság) segítségével lehet maximálisan kihasználni.

A Biba interaktív játszótereken való játék során a szülő a játékvezető, ő tölti le az ingyenes alkalmazást, tartja kezében a telefont, így a gyerekek keze szabad marad, hogy a fizikai tevékenységre és szórakozásra összpontosíthassanak.

Ez a felállás biztosítja a szülők és gyerekek közös játékát a közületi játszótéren, amely számos kutatás szerint pozitív hatással van a fizikai aktivitásukra.

 

A Biba okos megoldása ügyesen ötvözi a gyerekek minősített játszótéri eszközökön teljesített „feladat” közben végzett fizikai aktivitását az alkalmazáson elvégzendő játékkal.

biba_interaktiv5
faberland biba okos jatszoter 03

A Biba okos játszótér olyan élményhez juttatja a gyerekeket, mely során a képzelőerejüket is kamatoztathatják, hiszen számtalan szerepbe bújhatnak az applikáción belül kiválasztott játékokon keresztül, legyen szó kincsvadászatról, régészetről, autóversenyzésről vagy akár egy páros akadályversenyről.

faberland biba okos jatszoter 02

A Biba okos megoldása ügyesen ötvözi a gyerekek közterületi játszótéri eszközökön teljesített „feladat” közben végzett fizikai aktivitását az alkalmazáson elvégzendő játékkal.

Ráadásul a köztéri játszótérre kihelyezett
AR kódok beolvasásával
még plusz virtuális jutalmak is gyűjthetők!

faberland biba okos jatszoter 04

Kizárólagos magyarországi forgalmazóként ajánljuk a digitális Biba csomagot mind az általunk gyártott új játszóterek kivitelezése során, illetve a már használatban lévő egyéb köztéri játszóterekhez is, ezzel kínálva egy igazán jó lehetőséget a régebb óta működő közületi játszóterek felfrissítésére, interaktívvá tételére.

Az alkalmazás képes adatokat is gyűjteni a Bibával felszerelt EU szabványos játszótér kihasználtságáról, így az önkormányzatok, üzemeltetők digitálisan nyomon követhetik, hogy településük melyik minősített játszótere a legnépszerűbb, illetve azon belül, mely közterületi játszótéri eszközöket használják a leggyakrabban. Ezek az információk hasznosak lehetnek a karbantartások ütemezésénél, új eszközök beszerzésénél illetve akár egy teljesen új játszótér tervezésénél.

Bővebb információkért és árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.