BIBA interaktív játszótér

A mai gyerekek egy képernyővel telített társadalomban nőnek fel, ezáltal pedig a szülők új kihívásokkal szembesülnek a nevelésük során. Az általunk forgalmazott Biba okos játszótéri megoldás úgy járul hozzá ennek a problémának az orvoslásához, hogy a képernyő előtt eltöltött időt a javukra fordítja és digitális hajlamaikat az egészséges, szabadtéri játék felé terelik.

Interaktív Biba játszótér
biba_interaktiv1

A Biba csomag lelke egy applikáció, melyet az arra alkalmassá tett játszótereken kihelyezett kis táblákon található AR jelek (Augmented Reality – Kiterjesztett Valóság) segítségével lehet maximálisan kihasználni.

A Biba interaktív játszótereken való játék során a szülő a játékvezető, ő tölti le az ingyenes alkalmazás, tartja kezében a telefont, így a gyerekek keze szabad marad, hogy a fizikai tevékenységre és szórakozásra összpontosíthassanak.

Ez a felállás biztosítja a szülők és gyerekek közös játékát, amely számos kutatás szerint pozitív hatással van a fizikai aktivitásukra.

 

A Biba okos megoldása ügyesen ötvözi a gyerekek játszótéri eszközökön teljesített „feladat” közben végzett fizikai aktivitását az alkalmazáson elvégzendő játékkal.

biba_interaktiv5
faberland biba okos jatszoter 03

A Biba okos játszótér olyan élményhez juttatja a gyerekeket, mely során a képzelőerejüket is kamatoztathatják, hiszen számtalan szerepbe bújhatnak az applikáción belül kiválasztott játékokon keresztül, legyen szó kincsvadászatról, régészetről, autóversenyzésről vagy akár egy páros akadályversenyről.

faberland biba okos jatszoter 02

A Biba okos megoldása ügyesen ötvözi a gyerekek játszótéri eszközökön teljesített „feladat” közben végzett fizikai aktivitását az alkalmazáson elvégzendő játékkal.

Ráadásul az játszótérre kihelyezett
AR kódok beolvasásával
még plusz virtuális jutalmak is gyűjthetők!

faberland biba okos jatszoter 04

Kizárólagos magyarországi forgalmazóként ajánljuk a digitális Biba csomagot mind az általunk gyártott új ill. a már használatban lévő egyéb köztéri játszóterekhez is, ezzel kínálva egy igazán jó lehetőséget a régebb óta működő játszóterek felfrissítésére, interaktívvá tételére.

Az alkalmazás képes adatokat is gyűjteni a Bibával felszerelt játszótér kihasználtságáról, így az önkormányzatok, üzemeltetők digitálisan nyomon követhetik, hogy településük melyik játszótere a legnépszerűbb, illetve azon belül, mely játszótéri eszközöket használják a leggyakrabban. Ezek az információk hasznosak lehetnek a karbantartások ütemezésénél, új eszközök beszerzésénél illetve akár egy teljesen új játszótér tervezésénél.

Bővebb információkért és árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.