Játszóházak

Faberland játszóházak

Amennyiben beltéri játszóház vagy beltéri kalandpark nyitásán gondolkodik, kínálatunkban számtalan elkészült projekt közül választhat. Honlapunkon a teljesség igénye nélkül csupán néhány variációt tüntettünk fel, de lépjen velünk kapcsolatba, és az egyeztetés során minden bizonnyal megtaláljuk az Önnek megfelelő dizájnú és méretű beltéri játszóházat vagy kalandparkot. Amennyiben meglévő portfóliónk is kevésnek bizonyulna, megvalósítjuk teljesen egyedi elképzeléseit is, csak ossza meg velünk gondolatait a beltéri játszóház vagy kalandpálya kapcsán, tervezőink pedig látványtervbe öntik azokat!

Keressen akár trambulin parkot, vagy „ninja warrior” akadálypályát, esetleg kis alapterületű játszósarkot vagy hatalmas, több szintes beltéri játszóházi komplexumot – ezeket mind meg tudjuk valósítani! Válogasson szabadon a hagyományos vagy a tematikus játszóházak közül, a színárnyalatokat pedig kedve szerint kiválaszthatja.

Az általunk forgalmazott játszóházak és kalandpályák természetesen rendelkeznek az előírásoknak megfelelő, megfelelőségi TÜV tanúsítvánnyal.

A nálunk megrendelt beltéri játszóházak és kalandparkok teljeskörű telepítését is vállaljuk, ez esetben tudjuk biztosítani a termékekre vonatkozó 1 éves jótállást is.

Lépjen velünk kapcsolatba, és tegyen egy lépést a megvalósítás felé!