Faberland játszótér építés logó szlogennel

Játszóházak

Faberland játszóházak

Amennyiben beltéri szabványos játszóház vagy beltéri kalandpark nyitásán gondolkodik, kínálatunkban számtalan elkészült TÜV tanúsított projekt közül választhat. Honlapunkon a teljesség igénye nélkül csupán néhány EU szabványos kalandpark variációt tüntettünk fel, de lépjen velünk kapcsolatba, és az egyeztetés során minden bizonnyal megtaláljuk az Önnek megfelelő dizájnú és méretű beltéri tanúsított játszóházat vagy kalandparkot. Amennyiben meglévő portfóliónk is kevésnek bizonyulna, megvalósítjuk teljesen egyedi elképzeléseit is, csak ossza meg velünk gondolatait a beltéri játszóház vagy EU szabványos kalandpálya kapcsán, tervezőink pedig látványtervbe öntik azokat!

Keressen akár minősített trambulin parkot, vagy „ninja warrior” akadálypályát, esetleg kis alapterületű játszósarkot vagy hatalmas, több szintes beltéri játszóházi komplexumot – ezeket mind meg tudjuk valósítani! Válogasson szabadon a hagyományos vagy a tematikus játszóházak közül, a színárnyalatokat pedig kedve szerint kiválaszthatja.

Az általunk forgalmazott minősített játszóházak és kalandpályák természetesen rendelkeznek az előírásoknak megfelelő, megfelelőségi TÜV tanúsítvánnyal.

A nálunk megrendelt beltéri szabványos játszóházak és kalandparkok teljeskörű telepítését is vállaljuk, ez esetben tudjuk biztosítani a termékekre vonatkozó 1 éves jótállást is.

Lépjen velünk kapcsolatba, és tegyen egy lépést a megvalósítás felé!