Tárogató gép

(FLFE202)

eszkoz helyigenye Biztonsági tér (cm)

N/A

elvalasztovonal termek piktogram
esesi magassag Esési magasság (cm)

N/A

ajanlott korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

N/A

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE202 faberland kulteri fitnesz tarogato gep n 1
3d gomb

Tárogató gép termékleírás

Az FLFE202 Tárogató gép egy kültéri súlyzós fitnesz eszköz, mely állítható súlyainak köszönhetően hatékonyan használható a kültéri erősítés, izom építés során. A tárcsás tárogató gép alkalmas a nagy mellizmok és a bicepsz erejének és izomtömegének növelésére.

Az állva használható egyszemélyes fitnesz eszköz súlyait tárcsánként 5 kg-ként lehet állítani, így a felhasználók a súlyokat saját erőnlétükhöz igazíthatják a szabadtéri edzés során.

A kültéri fitnesz eszköz használata során az eszköznek háttal állva a hátunkat a támasztékhoz igazítjuk, a lábakat pedig vállszélességbe helyezzük. A fogantyúk megfogása után előre felé, középhelyzetbe toljuk a karjainkat, megtartjuk egy kicsit, majd visszaengedjük az alaphelyzetbe.

A köztéri kondipark eszköz teljesen UV-álló, így erős napsugárzás hatására sem veszít minőségéből és színéből a kültéri használat során.  A fogantyúk tartós polimerből készülnek, a tárcsasúlyok pedig kompozit bevonattal vannak ellátva.

A súlyos köztéri fitnesz eszköz TÜV tanúsított, megfelel az MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló méreteN/A
Biztonsági térN/A
Esési magasságN/A
Ajánlott korcsoportN/A
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step