Faberland játszótér építés logó szlogennel

Tárogató gép

(FLFE202)

faberland befoglalo Biztonsági tér (cm)

510,5 x 413,6

elvalasztovonal termek piktogram
faberland esesi Esési magasság (cm)

< 100

faberland korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

14+

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE202 faberland kulteri fitnesz tarogato gep n 1
3d gomb
/
/
/

Tárogató gép termékleírás

A Tárogató gép (FLFE202) egy köztéri súlyzós fitnesz eszköz, mely állítható súlyainak köszönhetően hatékonyan használható a kültéri erősítés, izom építés, rekreáció során. A tárcsás, EU szabványos tárogató gép alkalmas a nagy mellizmok és a bicepsz erejének és izomtömegének növelésére.

Az állva használható egyszemélyes közterületi fitnesz eszköz súlyait tárcsánként 5 kg-ként lehet állítani, így a felhasználók a súlyokat saját erőnlétükhöz igazíthatják a szabadtéri edzés során.

A tanúsított fitnesz eszköz használata során a fitnesz eszköznek háttal állva a hátunkat a támasztékhoz igazítjuk, a lábakat pedig vállszélességbe helyezzük. A fogantyúk megfogása után előre felé, középhelyzetbe toljuk a karjainkat, megtartjuk egy kicsit, majd visszaengedjük az alaphelyzetbe.

A közületi kondipark eszköz teljesen UV-álló, így erős napsugárzás hatására sem veszít minőségéből és színéből a kültéri használat során.  A fogantyúk tartós polimerből készülnek, a tárcsasúlyok pedig kompozit bevonattal vannak ellátva.

A minősített köztéri fitnesz eszköz TÜV tanúsított, megfelel az MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló mérete 208 x 210 x 118 cm
Biztonsági tér 510,5 x 413,6 cm
Esési magasság 1 m alatt
Ajánlott korcsoport 14+ év
Műszaki dokumentáció
CAD modell
     > 2D
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step