Faberland játszótér építés logó szlogennel

Mellnyomó gép

(FLFE206)

faberland befoglalo Biztonsági tér (cm)

508 x 389,2

elvalasztovonal termek piktogram
faberland esesi Esési magasság (cm)

< 100

faberland korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

14+

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE206 faberland kulteri fitnesz mellnyomo gep n 1
3d gomb
/
/
/

Mellnyomó gép termékleírás

A Mellnyomó gép (FLFE206) egy közterületi fitnesz gép, mely állítható súlyainak köszönhetően lehetővé teszi a szabadtéri izomtömeg növelést, erőfejlesztést. Az EU szabványos eszköz ülve használható, alkalmas a felsőtest különböző izmainak, különösen a mell, tricepsz, váll és hátizom erősítésére.

A közületi terméken található súlyok a tárcsákon 5 kg-ként állíthatóak. Egyedi kérésre van lehetőség 10 kg-os tárcsák rendelésére is! A tárcsasúlyok felhelyezésével nehezíthetőek a gyakorlatok, ezáltal a szabványos fitnesz gép könnyen a felhasználó igényeihez igazítható. A masszív vázszerkezetnek és kivitelezésnek köszönhetően a szabadtéri edzés a lehető legbiztonságosabb lesz.

A TÜV tanúsított fitnesz eszköz használata során a súlyok beállítását követően a felhasználó az ülésre ül, hátával a háttámlának támaszkodik, lábait vállszéllességbe helyezi. Megfogja a fogantyúkat, majd pedig a súlyokat előre nyomja, amennyire tudja. Ezt a pozíciót megtartja egy kicsit, majd visszaengedi alaphelyzetbe.

Prémium minőségű kültéri kondigépként az eszköz teljes mértékben UV-álló, ezért hosszú éveken át nem veszít minőségéből és színéből a kültéri használat során. A tárcsasúlyok kompozit bevonattal vannak ellátva, a fogantyúk alapanyaga pedig tartós polimer.

A köztéri fitnesz eszköz megfelel a MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló mérete 207 x 176 x 80 cm
Biztonsági tér 508 x 389,2 cm
Esési magasság 1 m alatt
Ajánlott korcsoport 14+ év
Műszaki dokumentáció
CAD modell
     > 2D
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step