Mellnyomó gép

(FLFE206)

eszkoz helyigenye Biztonsági tér (cm)

N/A

elvalasztovonal termek piktogram
esesi magassag Esési magasság (cm)

N/A

ajanlott korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

N/A

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE206 faberland kulteri fitnesz mellnyomo gep n
3d gomb

Mellnyomó gép termékleírás

Az FLFE206 Mellnyomó egy közterületi fitnesz gép, mely állítható súlyainak köszönhetően lehetővé teszi a szabadtéri izomtömeg növelést, erőfejlesztést. Az eszköz ülve használható, alkalmas a felsőtest különböző izmainak, különösen a mell, tricepsz, váll és hátizom erősítésére.

A súlyok a tárcsákon 5 kg-ként állíthatóak. Egyedi kérésre van lehetőség 10 kg-os tárcsák rendelésére is! A tárcsasúlyok felhelyezésével nehezíthetőek a gyakorlatok, ezáltal az FLFE206 kültéri fitnesz gép könnyen a felhasználó igényeihez igazítható. A masszív vázszerkezetnek és kivitelezésnek köszönhetően a szabadtéri edzés a lehető legbiztonságosabb lesz.

Az eszköz használata során a súlyok beállítását követően a felhasználó az ülésre ül, hátával a háttámlának támaszkodik, lábait vállszéllességbe helyezi. Megfogja a fogantyúkat, majd pedig a súlyokat előre nyomja, amennyire tudja. Ezt a pozíciót megtartja egy kicsit, majd visszaengedi alaphelyzetbe.

Prémium minőségű kültéri kondigépként az eszköz teljes mértékben UV-álló, ezért hosszú éveken át nem veszít minőségéből és színéből a kültéri használat során. A tárcsasúlyok kompozit bevonattal vannak ellátva, a fogantyúk alapanyaga pedig tartós polimer.

A fitnesz eszköz megfelel a MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló méreteN/A
Biztonsági térN/A
Esési magasságN/A
Ajánlott korcsoportN/A
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step