Faberland játszótér építés logó szlogennel

Lábtoló gép

(FLFE203)

faberland befoglalo Biztonsági tér (cm)

507,8 x 426,6

elvalasztovonal termek piktogram
faberland esesi Esési magasság (cm)

< 100

faberland korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

14+

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE203 faberland kulteri fitnesz labtolo gep n 1
3d gomb
/
/
/

Lábtoló gép termékleírás

A Lábtoló gép (FLFE203) egy ülve használható egyszemélyes közületi fitnesz eszköz, mely remekül alkalmazható az alsótest izmainak, különösen a láb és a derék izomzatának erősítésére. A TÜV tanúsított eszköz az állítható súlyoknak köszönhetően az átmozgatás mellett az izom építésre is kitűnően használható. A súlyok tárcsánként 5kg-ként állíthatóak, így személyre szabható a szabadtéri edzés. Egyedi kérésre van lehetőség 10 kg-os tárcsák rendelésére is!

A lábtolás az egyik legjobb gyakorlat a combizom erősítésére, hiszen a combfeszítő-, combhajlító- és farizmok egyaránt dolgoznak a gyakorlat során. Az EU szabványos kondigép használata során a felhasználó ülő pozícióban helyezkedik el, megfogja a fogantyúkat, lábait a pedálokra teszi. Ezt követően a lábakat kinyújtjuk, amennyire tudjuk, majd miután egy kis ideig megtartottuk, visszaengedjük az alaphelyzetbe.

A közterületi fitnesz eszköz masszív szerkezetével biztosítja a biztonságos szabadtéri edzést azok számára is, akiknél nem csak az átmozgatás, de az izomtömeg növelése és az erőfejlesztés a cél.

A minősített kondipark eszköz UV-álló, a fogantyúk tartós polimerből készülnek, a tárcsasúlyok pedig kompozit bevonattal vannak ellátva.

A tanúsított fitnesz eszköz megfelel a MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló mérete 207 x 153 x 126 cm
Biztonsági tér 507,8 x 426,6 cm
Esési magasság 1 m alatt
Ajánlott korcsoport 14+ év
Műszaki dokumentáció
CAD modell
     > 2D
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step