Lábtoló gép

(FLFE203)

eszkoz helyigenye Biztonsági tér (cm)

N/A

elvalasztovonal termek piktogram
esesi magassag Esési magasság (cm)

N/A

ajanlott korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

N/A

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE203 faberland kulteri fitnesz labtolo gep n 1
3d gomb

Lábtoló gép termékleírás

A FLFE203 Lábtoló gép egy ülve használható egyszemélyes kültéri fitnesz eszköz, mely remekül alkalmazható az alsótest izmainak, különösen a láb és a derék izomzatának erősítésére. Az állítható súlyoknak köszönhetően az átmozgatás mellett az izom építésre is kitűnően használható. A súlyok tárcsánként 5kg-ként állíthatóak, így személyre szabható a szabadtéri edzés. Egyedi kérésre van lehetőség 10 kg-os tárcsák rendelésére is!

A lábtolás az egyik legjobb gyakorlat a combizom erősítésére, hiszen a combfeszítő-, combhajlító- és farizmok egyaránt dolgoznak a gyakorlat során. A kültéri kondigép használata során a felhasználó ülő pozícióban helyezkedik el, megfogja a fogantyúkat, lábait a pedálokra teszi. Ezt követően a lábakat kinyújtjuk, amennyire tudjuk, majd miután egy kis ideig megtartottuk, visszaengedjük az alaphelyzetbe.

Masszív szerkezetével biztosítja a biztonságos szabadtéri edzést azok számára is, akiknél nem csak az átmozgatás, de az izomtömeg növelése és az erőfejlesztés a cél.

A kondipark eszköz UV-álló, a fogantyúk tartós polimerből készülnek, a tárcsasúlyok pedig kompozit bevonattal vannak ellátva.

A kültéri fitnesz eszköz megfelel a MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló méreteN/A
Biztonsági térN/A
Esési magasságN/A
Ajánlott korcsoportN/A
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step