Faberland játszótér építés logó szlogennel

Háterősítő gép

(FLFE208)

faberland befoglalo Biztonsági tér (cm)

511 x 413,4

elvalasztovonal termek piktogram
faberland esesi Esési magasság (cm)

< 100

faberland korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

14+

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE208 faberland kulteri fitnesz haterosito gep n 1
3d gomb
/
/
/

Háterősítő gép termékleírás

A Háterősítő gép (FLFE208) lehetővé teszi a hátizom súlyokkal történő erősítését a közterületi fitnesz parkokban. Köztéri súlyzó gépként alkalmas az izomtömeg növelésére és az erőfejlesztésre is, így a jó erőben lévőknek is kihívást jelenthet a PRO fitnesz eszközök használata, ezáltal új lehetőségek nyílnak a kültéri fitnesz parkokban. A tanúsított testépítő eszközzel számos izomzatot lehet erősíteni. 

A súlyok a tárcsákon 5 kg-ként állíthatóak, személyre szabva a szabadtéri edzést. Egyedi kérésre van lehetőség 10 kg-os tárcsák rendelésére is! A gyakorlatokat az eszközzel szemben állva végezzük. A lábak vállszélességben állnak, egyikkel előre kilépve. A fogantyúkat megtartva lassan felhúzzuk a súlyokat, megtartjuk, majd visszaengedjük alaphelyzetbe.

Az EU szabványos eszköz használatát 14 éves kor alatti személyeknek nem javasoljuk. A kondi gép közterületi igénybevételre lett tervezve: jól bírja a nagy igénybevételt és a változó időjárási feltételeket.

Az FLFE208 Háterősítő gép UV-álló, a fogantyúk tartós polimerből készülnek, a tárcsasúlyok pedig kompozit bevonattal vannak ellátva.

A kültéri, közületi fitnesz eszköz a TÜV által tanúsított, megfelel a MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló mérete 207 x 196 x 116 cm
Biztonsági tér 511 x 413,4 cm
Esési magasság 1 m alatt
Ajánlott korcsoport 14+ év
Műszaki dokumentáció
CAD modell
     > 2D
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step