Guggoló gép

(FLFE201)

eszkoz helyigenye Biztonsági tér (cm)

N/A

elvalasztovonal termek piktogram
esesi magassag Esési magasság (cm)

N/A

ajanlott korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

N/A

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE201 faberland kulteri fitnesz guggolo gep n 1
3d gomb

Guggoló gép termékleírás

Az FLFE201 Guggoló gép egy állva használható egyszemélyes kondipark eszköz, mely nem csak átmozgatásra kiváló, de az izomtömeg növelésére is alkalmas. A köztéri fitnesz eszköz az erősítés mellett alkalmas az erőnlét és az állóképesség fejlesztésére, illetve az egyensúly és a koordináció javítására. A szabadtéri edzés során a tárcsákon 5 kg-ként állítható a súly így mindenki saját kondíciójának és céljainak megfelelően használhatja az eszközt. Egyedi kérésre van lehetőség 10 kg-os tárcsák rendelésére is!

A guggolás számos izomcsoport erősítésére megfelelő mozgásforma, különösen az alsó test izmainak erősítésére alkalmas.  A tárcsás kondipark eszközzel a szabadtéri edzés során a felhasználó a saját igényeihez, erőnlétéhez tudja beállítani a súlyokat.

Az erősítés során a felhasználó az eszköznek háttal helyezkedik el vállszélességű terpeszben, miközben vállaival a rúd alatt megfogja a fogantyúkat. A hát előre hajol, a láb terpesz állásban hajlik, a térdet kinyújtva emeljük a súlyt, majd visszaguggolunk az eredeti pozícióba.

A kültéri kondipark eszköz TÜV tanúsított, megfelel az MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló méreteN/A
Biztonsági térN/A
Esési magasságN/A
Ajánlott korcsoportN/A
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step