Faberland játszótér építés logó szlogennel

Guggoló gép

(FLFE201)

faberland befoglalo Biztonsági tér (cm)

510,7 x 413,8

elvalasztovonal termek piktogram
faberland esesi Esési magasság (cm)

< 100

faberland korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

14+

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE201 faberland kulteri fitnesz guggolo gep n 1
3d gomb
/
/
/

Guggoló gép termékleírás

A Guggoló gép (FLFE201) egy állva használható egyszemélyes, közterületi kondipark eszköz, mely nem csak átmozgatásra kiváló, de az izomtömeg növelésére is alkalmas. A köztéri fitnesz eszköz az erősítés mellett alkalmas az erőnlét és az állóképesség fejlesztésére, illetve az egyensúly és a koordináció javítására. A szabadtéri edzés során a tárcsákon 5 kg-ként állítható a súly így mindenki saját kondíciójának és céljainak megfelelően használhatja a tanúsított eszközt. Egyedi kérésre van lehetőség 10 kg-os tárcsák rendelésére is!

A guggolás számos izomcsoport erősítésére megfelelő mozgásforma, különösen az alsó test izmainak erősítésére alkalmas.  A tárcsás, EU szabványos fitnesz eszközzel a szabadtéri edzés, ún. rekreáció során a felhasználó a saját igényeihez, erőnlétéhez tudja beállítani a súlyokat.

Az erősítés során a felhasználó a közületi eszköznek háttal helyezkedik el vállszélességű terpeszben, miközben vállaival a rúd alatt megfogja a fogantyúkat. A hát előre hajol, a láb terpesz állásban hajlik, a térdet kinyújtva emeljük a súlyt, majd visszaguggolunk az eredeti pozícióba.

A közületi kondipark eszköz TÜV tanúsított, megfelel az MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló mérete 209 x 160 x 116 cm
Biztonsági tér 510,7 x 413,8 cm
Esési magasság 1 m alatt
Ajánlott korcsoport 14+ év
Műszaki dokumentáció
CAD modell
     > 2D
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step