Faberland játszótér építés logó szlogennel

Farizom gép

(FLFE207)

faberland befoglalo Biztonsági tér (cm)

508,7 x 420

elvalasztovonal termek piktogram
faberland esesi Esési magasság (cm)

< 100

faberland korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

14+

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE207 faberland kulteri fitnesz farizom gep n 1
3d gomb
/
/
/

Farizom gép termékleírás

A Farizom gép (FLFE207) tárcsasúlyos kivitelének köszönhetően lehetővé teszi a szabadtéri edzéseken az alsótest izomtömegének növelését és az erőfejlesztést.

A felhasználó által szabályozható, változtatható súlyokkal könnyen személyre szabható a szabadtéri edzés. A közterületi fitnesz eszközön található súlyok a tárcsákon 5 kg-ként állíthatóak. Egyedi kérésre van lehetőség 10 kg-os tárcsák rendelésére is!

A köztéri súlyzós fitnesz eszköz állva használandó. A gyakorlatok során a felhasználó a TÜV tanúsított eszközzel szemben helyezkedik el, fogja a fogantyút, lábait pedig vállszélességben a hengerek mögé helyezi. Térdeket behajlítva nyomja hátra a súlyokat a vádlijával, majd miután kicsit megtartotta ezt a helyzetet, visszaengedi alaphelyzetbe.

A kültéri használatra tervezett, közületi Farizom gép jól bírja a közterületi igénybevételt és a változó időjárási viszonyokat. A szabványos termék UV-állóságának köszönhetően erős napsugárzás hatására sem veszít minőségéből és színéből hosszú időn keresztül. A tartósság érdekében a minősített fitnesz eszköz fogantyúi tartós polimerből készülnek, a tárcsasúlyok bevonata pedig kompozit.

Az EU szabványos fitnesz eszköz TÜV tanúsított, megfelel a MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló mérete 208 x 159 x 116 cm
Biztonsági tér 508,7 x 420 cm
Esési magasság 1 m alatt
Ajánlott korcsoport 14+ év
Műszaki dokumentáció
CAD modell
     > 2D
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step