Farizom gép

(FLFE207)

eszkoz helyigenye Biztonsági tér (cm)

N/A

elvalasztovonal termek piktogram
esesi magassag Esési magasság (cm)

N/A

ajanlott korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

N/A

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE207 faberland kulteri fitnesz farizom gep n 1
3d gomb

Farizom gép termékleírás

Az FLFE207 Farizom gép tárcsasúlyos kivitelének köszönhetően lehetővé teszi a szabadtéri edzéseken az alsótest izomtömegének növelését és az erőfejlesztést.

A felhasználó által szabályozható, változtatható súlyokkal könnyen személyre szabható a szabadtéri edzés. A súlyok a tárcsákon 5 kg-ként állíthatóak. Egyedi kérésre van lehetőség 10 kg-os tárcsák rendelésére is!

A kültéri súlyzós fitnesz eszköz állva használandó. A gyakorlatok során a felhasználó az eszközzel szemben helyezkedik el, fogja a fogantyút, lábait pedig vállszélességben a hengerek mögé helyezi. Térdeket behajlítva nyomja hátra a súlyokat a vádlijával, majd miután kicsit megtartotta ezt a helyzetet, visszaengedi alaphelyzetbe.

A kültéri használatra tervezett Farizom gép jól bírja a közterületi igénybevételt és a változó időjárási viszonyokat. UV-állóságának köszönhetően erős napsugárzás hatására sem veszít minőségéből és színéből hosszú időn keresztül. A tartósság érdekében a fitnesz eszköz fogantyúi tartós polimerből készülnek, a tárcsasúlyok bevonata pedig kompozit.

A köztéri fitnesz eszköz TÜV tanúsított, megfelel a MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló méreteN/A
Biztonsági térN/A
Esési magasságN/A
Ajánlott korcsoportN/A
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step