Faberland játszótér építés logó szlogennel

Okospad, avagy válaszd a hazait!

Okos parkberendezések hazánkban is térhódításba kezdtek, ami nem is meglepő, hiszen rendkívül sokoldalú és praktikus fejlesztésekről beszélünk – például az okospad esetében is.

Emellett ezek az okospadok jóval túlmutatnak a puszta utcabútori funkciókon, valódi találkozási pontokká nőhetik ki magukat a városi, forgalmasabb helyeken. És nem utolsó sorban hihetetlen formavilággal és stílussal rendelkeznek. Minimalista, modern – de mégis extravagáns – talán így lehetne a legjobban jellemezni őket.

Jelenleg a mi oldalunkon 3 típusú okospad kapható, melyek mögött mind magyar fejlesztők állnak. Írásunkban minden kedves olvasónk számára szeretnénk ismertté tenni általánosságban az okospadok számtalan funkcióját, előnyeit, illetve emellett a nálunk kapható három konkrét típust is részletesen bemutatjuk, melyek: az Eco köztéri okospad, Plus közületi okospad, illetve a Nano okospad.

okospad 1
Okospad – valódi találkozási pont

Okospad – mire is jó?

A helyes kérdés talán az lenne inkább, hogy mire nem jó az okospad? Hiszen ezek az eszközök sok-sok szenzorral fel vannak szerelve, így még a környezet változásait is képesek figyelemmel követni. Ez lefordítva azt jelenti, hogy a rajtuk lévő beépített kijelzőn információt képesek adni az ottani levegő szennyezettségéről, UV erősségről, páratartalomról, hőmérsékletről. Erre talán azt mondhatjuk, hogy jó, de ezeket az adatokat okos telefonjainkról is tökéletesen le tudjuk olvasni!

De felmerül a kérdés, hogy ha éppen sétálunk a városban, és okostelefonunk, laptopunk, táblagépünk, okosóránk lemerül – akkor mit tudunk tenni? Szerencsére az okospadok erre is megoldást szolgáltatnak, hiszen beépített USB és vezetékmentes töltőpontokkal rendelkeznek! Na ennél a pontnál szerintem már mindenki kezdi igazán megszeretni ezeket a fantasztikus és igazán hiánypótló fejlesztéseket.

Továbbá mindhárom eszköz tanúsított és EU szabványnak megfelel. És arról még nem is tettünk említést, hogy miközben eszközeink és mi magunk is megpihenünk ezen töltőpontok valamelyikén, közben a WIFI hotspotnak köszönhetően elintézhetjük fontos email-jeinket, vagy csak szörfölhetünk kedvünkre a világhálón. Ugye nem csak szerintünk hangzik jól?

okospad1
Nano okospad

Okospad – miből van?

Bevezetőnkben írtunk már arról, hogy ezek az általunk forgalmazott okospadok milyen elképesztő formasággal rendelkeznek, igazi mai, minimalista – modern design vonalat képviselik – ám emellett biztosan – jó értelemben – feltűnést keltenek maguk körül.

Kialakításukat tekintve rendkívül ellenállóak – szinterezett alumínium és edzett üveg párosításnak köszönhetően rendkívül jól viselik a környezeti hatásokat. Ezekhez a minősített termékekhez cégünk 3 év teljeskörű garanciát is nyújt, mely szerződéssel még tovább is bővíthető!

A továbbiakban a nálunk kapható három konkrét típust is részletesen bemutatjuk, melyek: az Eco köztéri okospad, Plus közületi okospad, illetve a Nano okospad.

Eco köztéri okospad

Ez lényegében egy szabványos, tanúsított 3 férőhelyes pad. Energiaellátását a beépített napelemek adják. Felszereltsége igen gazdag, annak ellenére, hogy közületi termékcsalád kínálatunkból ez a legkisebb. Található rajta router, két töltő és egy vezeték nélküli töltő, illetve egy kijelző, melyen a helyi környezeti változások szemlélhetőek.

Nano közületi okospad

Telepítés helyszíne ennél a négy férőhelyes padnál is szabadon megválasztható – napelemes voltának köszönhetően. TÜV tanúsított, és ugyanúgy találhatóak rajta USB és vezeték nélküli töltőpontok, WIFI hotspot és digitális kijelző – melyen a hőmérséklet, UV szint, páratartalom, levegőminőség állapota jelenik meg.

okospad2
Eco okospad

Plus közületi okospad

Ez az okospad 8 férőhelyes, és ezzel a legnagyobb az említett okospad kínálatunkból. Napelemes, akár kisebb társai, így ez a típusú okospad is környezetbarát, megújuló energiaforrásból táplálkozik. Kialakítása rendkívül stílusos, impozáns – igazi találkozási pont lehet sokak számára. Természetesen ennél a típusnál is van lehetőség többféle töltési módra, wifi használatra, és rendelkezik ugyanúgy egy beépített képernyővel, melyről érdekes információkat olvashatunk le – miközben töltődünk. Ez a környezetbarát, modern kialakítással rendelkező okospad – utcabútor garantáltan jó választásnak bizonyulhat közterekre, vagy bármely városi környezetbe.

Meghoztuk a kedved?

Reméljük hasonlóan érdekesnek és hasznosnak találtad ezeket a rendkívül impozáns fejlesztéseket. Budapesten és vonzáskörzetében is megtalálhatóak az általunk forgalmazott okospadok – úgyhogy bátran, aki csak arra jár – töltsön és töltődjön a mindennapok forgatagában – akár egyedül – akár kisebb vagy nagyobb társaságban!

Látogass el, és kövesd be Facebook oldalunkat, ahol érdekes posztokat osztunk meg arculatunkból.