Faberland játszótér építés logó szlogennel

5 érv, hogy miért válaszd a hazait a játszótéri eszközök esetében is!

A Kormány a járványhelyzet által okozott gazdasági nehézségekre reagálva tavaly augusztusában meghirdette a „Válaszd a hazait!” elnevezésű kampányt, amelyet a FABERLAND Kft. is szívesen támogat, mint egy 100%-os magyar tulajdonban lévő, több mint 10 éves múltra visszatekintő játszótéri eszközöket gyártó és forgalmazó cég.

zaszlo valaszd a hazait 1 scaled

A Kormány a járványhelyzet által okozott gazdasági nehézségekre reagálva tavaly augusztusában meghirdette a „Válaszd a hazait!” elnevezésű kampányt, amelyet a FABERLAND Kft. is szívesen támogat, mint egy 100%-os magyar tulajdonban lévő, több mint 10 éves múltra visszatekintő játszótéri eszközöket gyártó és forgalmazó cég.

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán tette közzé a Magyar Kormány megbízásából készült kampányfilmet. A Válaszd a hazait! kampány videója itt tekinthető meg.

A kampányvideó arra a tudatos döntésre buzdítja a magyar vásárlókat, hogy vásárlásuk alkalmával a külföldi árucikkek helyett a magyar termékeket részesítsék előnyben.

A kampányvideó számos érvet sorakoztat fel emellett a tudatos döntés mellett, amelyet az alábbiakban röviden be is mutatunk.

1. Hazai vállalkozásokat támogatunk

A kampányvideóban elhangzik, hogy azért fontos, hogy „hazai terméket vásároljunk, mert így a vásárlásunkkal olyan hazai vállalkozásokat támogatunk, amelyek működése nagyban hozzájárul a hazai gazdaság fejlődéséhez.”

2. Csökken hazánk importfüggősége

A gyártás erősödésével csökken hazánk importfüggősége, gazdaságunk tehát jobban ki tudja szolgálni a hazai igényeket.

kamionok_Válaszd a hazait

3. Támogatjuk a környezetvédelmet

A kampányvideó továbbá arra is felhívja a figyelmet, hogy a külföldi áru gyakran több ezer kilométert utazik, mire elér célállomásához. Így azzal a tudatos döntéssel, ha a magyar terméket részesítjük előnyben, a környezetvédelemhez is hozzájárulunk ezen a területen.

4. Erősítjük a város és a vidék kapcsolatát

Dr. Nagy István agrárminiszter e témában tartott ajtótájékoztatóján azt is hozzátette, hogy a „magyar termékek vásárlásával, nemcsak egy értékteremtő munka végeredményét kapjuk, hanem támogatjuk a magyar családokat, hozzájárulunk a magyar gazdaság fejlődéséhez, erősítjük a város és a vidék kapcsolatát… A lokális termékek előállítása és – értékesítése fontos szerepet játszik az adott térség fenntarthatóságának, kulturális szokásainak, identitásának megőrzésében, ezért a vidék fejlődésének egyik kiemelkedő tényezője”.

5. Megvédjük a magyar munkahelyeket

Ha valaki magyar terméket vásárol, amellett, hogy kiváló minőségű árut kap, védi a magyar munkahelyeket is, ezzel pedig sok ezer magyar család boldogulását támogatja. Ez az érv bizonyosan még fontosabbá vált, mint eddig bármikor, hiszen a járvány idején számos magyar család megélhetése lehetetlenült el vagy vált lényegesen nehezebbé.

A Magyar Kormány megbízásából készült kampányfilm azzal a szlogenné vált mottóval zárul, hogy „Védd a magyar munkahelyeket! Válaszd a hazait!”

Tudatos döntés

Választás_Válaszd a hazait

A kampányfilm bemutatta tehát, hogy a vásárlásunkkal kifejezett, felelősségteljes fogyasztói döntésünk milyen pozitív hatásokat eredményezhet rövid, és egészen hosszú távon is.

A kampány nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerek vásárlása során való tudatosságra, de a magyar ipar egyéb ágazatainak támogatására is ösztönöz, tudatos vásárlásra biztatva a célközönséget. Így a Válaszd a hazait kampányhoz nem csupán magyar élelmiszert előállító cégek, termelők csatlakoztak, hanem az ipar különböző területein működő cégek is, hiszen ez most mindenkit érintő, közös ügy.

„Amennyiben hazait választunk, úgy ezzel a tudatos választással megbecsüljük egymás munkáját, ezáltal segítjük a másik munkájának a megmaradását – mert ma hazait vásárolni, egyet jelent a gazdaság újbóli megerősítésével és a munkahelyek megőrzésével. Ezért most minden eddiginél fontosabb az, hogy vásárlásunkkal támogassuk a magyar munkahelyek megmaradását.” – mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, e témában adott sajtótájékoztatóján.

A FABERLAND Kft. is támogatja a kampányt

Háromtornyú kombinált játszóvár

A FABERLAND Kft. – mint egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő, közületi játszótéri eszközöket is gyártó és forgalmazó cég – is arra biztatja vásárlóit, hogy ha tehetik, vásároljanak hazai terméket, hiszen ezzel nemcsak jó minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazailag gyártott vagy előállított terméket vásárolnak, hanem hozzájárulnak az ezeket gyártó vagy előállító vállalkozás fejlődéséhez, munkavállalóinak megélhetéséhez, remélhetőleg új munkahelyek teremtéséhez.

A FABERLAND Kft. több, mint 10 éves múltra tekint vissza – eleinte egy kis garázsból indult, mára pedig kiterjedt tevékenységi körrel és folyamatosan bővülő, dinamikus csapatával szolgálja ki, elsősorban a hazai igényeket. Az általunk tervezett és kivitelezett EU szabványos fém közterületi játszótéri eszközök magas műszaki tartalommal bírnak, esztétikus megjelenésűek, prémium minőséget képviselnek.

Így arra bátorítjuk a tisztelt olvasót, hogy válassza a játszótéri eszközök esetében is a hazait, ami ráadásul minőségi, biztonságos és időtálló választás!

Kérjük, hogy tekintse meg az általunk gyártott és forgalmazott termékeket, eszközöket!

Amennyiben szakmai tanácsadásra van szüksége, keressen fel minket bizalommal, szívesen válaszolunk kérdésére!

Védd a magyar munkahelyeket! Válaszd a hazait!