Faberland játszótér építés logó szlogennel
faberland-premium-parkberendezes-ikon

Prémium parkberendezés

Prémium utcabútoraink számos stílusban elérhetőek, így legyen szó klasszikus hangulatú főtérről vagy modern városi környezetről, kínálatunkban könnyedén találni az elképzelésekhez illeszkedő megoldást, amely közterületi igénybevételre készült és megfelel a vonatkozó szabványoknak.

/
/

Prémium parkberendezés - általános tudnivalók

Az eddigi, saját gyártású Eco termékcsalád mellé új kollekcióval bővült utcabútor termékpalettánk, amely által így már sokféle stílust és igényt tudunk kiszolgálni.

Prémium parkberendezési eszközeink között számos kollekció képviseli a klasszikus stílust, melyeknek TÜV tanúsított bútorait a hagyományosabb megjelenésű terekre, történelmi, óvárosi területekre ajánljuk. Ezen felül a modern stílus, valamint az univerzális és teljesen új formavilágú termékcsaládok is helyet kapnak termékkínálatunkban.

Az egyes utcabútor kollekciókon belül a különböző típusú utcai bútorok ugyanazt a stílust képviselik, így azok teljes összhangban vannak egymással, de vannak olyan termékcsaládok, amelyek természetesen vegyíthetőek egymással, teljes összhangot alkotva a közterületen.

Ennek köszönhetően az ugyanazon vagy éppen nagyon hasonló termékcsaládokból kiválasztott közületi padok, szabványos asztalok, minősített szemetesek, tanúsított virágládák jól harmonizálnak, ezzel emelve a közterek, parkok színvonalát, egységét. A termékcsaládban kialakított kategorizálás segít átláthatóvá tenni a stílus, megjelenés alapján történő választást. Az adott termékcsaládra kattintva megjelennek az adott kollekció közületi termékei, melyekből szabadon lehet válogatni.

 

A parkberendezési eszközök anyaga

 Kínálatunkban megtalálhatóak beton, rozsdamentes acél, fa és egyéb anyagokból készült köztéri padok, minősített asztalok, ülések és tanúsított napágyak, melyek mind magas minőséget képviselnek, így sok éven át kielégítik a felhasználók igényeit. Betonból készült EU szabványos termékeink igazán népszerűek, hiszen nagyon tartósak és stílusos, eredeti megjelenéssel bírnak. A köztéri bútor és a beton kombinációja, mely több közületi termékcsaládunkat is érinti, nagyon praktikus és számos előnnyel rendelkezik.

Utcai bútoraink között megtalálhatóak a modern környezetbe illő Intal vagy Boston kollekció szabványos fém és beton termékei, de a parkba vagy óvárosba illő klasszikus stílusú bútorzat is ugyanúgy jelen van, hogy mindenki megtalálhassa a befektetés és a terület számára megfelelőt.

 

 

Kiegészítők

A köztéri bútorok mellett rendkívül sok egyéb TÜV tanúsított kiegészítővel is bővült az általunk forgalmazott parkberendezési eszköz kínálat. Ilyenek például a közterületi szemetesek, melyek nélkülözhetetlen elemei a tiszta és rendezett köztéri parkoknak, tereknek. Megtalálható közöttük egyrészes, illetve több résszel ellátott szemetes, így a szelektív hulladékgyűjtés is lehetővé válik, amely egyre kiemeltebb trenddé válik a megújult hulladékgazdálkodás kapcsán.  A köztéri szemeteseken kívül a minősített virágládák is hozzájárulnak a terek esztétikus és zöldebb megjelenéséhez. Az ezáltal ültethető zöld növények, virágok egy ökológiai, egészséges és egyben egy barátságosabb területet hoznak létre.

A közterületi termékcsaládokban helyet kapnak olyan hasznos berendezések is, mint a kerékpártárolók, oszlopok, korlátok, információs táblák vagy éppen hirdetési oszlopok. Ezek mind-mind hasznos kiegészítőként szolgálnak egy köztéri park vagy bármilyen egyéb városi tér kialakításakor.