Faberland játszótér építés logó szlogennel
maszoeszkozok faberland on

Mászóeszközök

A FABERLAND Kft. által forgalmazott tanúsított mászóeszközök modern forma- és színviláguknak köszönhetően bármely közterületi gondozásmentes játszótér tervezése és kivitelezése esetén ideális választásnak bizonyulnak.

/
/

Mászóeszközök általános információk

A prémium európai gyártó által tervezett és gyártott mászóeszközök olyan közterületi játszótéri kiegészítők, amelyeket a gyermekek mind egyénileg, mind pedig csoportosan használhatnak. A gondozásmentes játszótéri eszközök egyéni használata során a gyermekek edzhetik motoros készségeiket a kúszás, mászás, egyensúlyozás által, csoportos játék esetén pedig szociális készségeik fejlődhetnek. A modern megjelenésű játszótéri eszközök még a nehezen lenyűgözhető tinédzserek számára is vonzóak lehetnek, így telepítésük javasolt ún. tinédzser játszótér kialakítása során.

A Fémszerkezetű mászóeszközök megjelenése és a gyermekek mozgásfejlődésében kivett szerepe miatt kiváló választás lehet köztéri játszótér építése, kivitelezése során. A tanúsított eszközök geometrikus megjelenésükkel és változatosan teljesíthető feladataikkal vonzóak a gyermekek körében. A gondozásmentes játszótéri eszközökön a változatosan kialakított markolatú mászókövek használata fejleszti a gyermekek izomfejlődését és motoros készségeit. A köztéri játszótéri eszközök szerkezete acélból, mászófelületei pedig HDPE panelekből készültek, amelyek marása sima, élei finoman lekerekítettek. Egyes termékekhez kötélháló szerkezet csatlakozik, amelynek az anyaga szabadalmaztatott eljárással készült, így alkalmas szilárd felület biztosítására, kialakításának köszönhetően pedig védelmet biztosít a súrlódás és a vandalizmus ellen.

A Boulder mászóeszközök sokszögű játékelemekből álló közterületi játszótéri eszközök, amelyek attraktív megjelenésükkel és a gyermekek mozgásfejlődésében kivett szerepük miatt kitűnő választásnak bizonyulnak köztéri játszótér építése során. A minősített termékcsalád sajátossága, hogy bel- és kültéren egyaránt alkalmas az elhelyezése. A tanúsított közületi játszóeszközök UV álló panelekből állnak, amelyhez egyes termékek esetén átjáróként kötélhidak kerültek kialakításra.

A Moduláris mászóeszközök olyan modern megjelenésű közterületi játszóeszközök, amelyek egy díjnyertes játszótéri mászóeszköz család részei, amelyek egy vázból és egy mászószerkezetből áll. A közterületi játszótéri eszközök anyaga UV-álló polietilén, a fémalkatrészek pedig ST37 acélból készülnek. A közterületi mászóeszköz segítségül szolgál a gyerekek gyors gondolkodási, problémamegoldó és testkoordinációs képességének fejlesztésében. A panelek duplafalú technikával készülnek, 4-6 mm vastagságban.

A játszótéri mászóeszközök megfelelnek az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-2:2018 számú szabványok előírásainak.