Faberland játszótér építés logó szlogennel
játszótéri hangszer

Játszótéri hangszerek

Strapabíró, kreatív kültéri játszótéri hangszereink jól viselik az időjárás és a gyermekek igénybevételét. Kiváló kiegészítője lehet EU szabványos közterületi játszótereknek, városi parkoknak, óvodai-, vagy akár iskolai udvaroknak.

/
/

Játszótéri hangszerek

A gyermekek számára a zenélés szórakozás, miközben örömteli hangulatot teremt, érzelmeket fejez ki.

A köztéri játszótéri hangszerek használat fejleszti a társas kapcsolatokra való nyitottságot, a gondolkodást, az emlékezetet, a kézügyességet, a kreativitást és jótékony hatást fejt ki a fejlődő mozgáskoordinációra.

A kültéri zenés játszóeszközök izgalmas színfoltot jelentenek bármely köztéri játszótér számára. A tanúsított eszközök használata szélesebb felhasználói csoport számára is izgalmas és érdekes játékélményt nyújt. Ezeknek a közületi játszótéri eszközöknek a hangja karakteres, mégis lágy csengésű.

Strapabíró, kreatív szabványos játszótéri hangszereink jól viselik az időjárás és a gyerekek igénybevételét. Ezek a tanúsított eszközök kiváló kiegészítői lehetnek játszótereknek, városi parkoknak, óvodai-, vagy akár iskolai udvaroknak. Fejlessze a gyermeke muzikalitását a szabadban is!

A termékkategóriában található kültéri, közületi használatra tervezett és gyártott játszótéri hangszerek külön-külön és szettben is rendelhetők.