játszótéri hangszer

Strapabíró, kreatív kültéri játszótéri hangszereink jól viselik az időjárás és a gyermekek igénybevételét. Kiváló kiegészítője lehet EU szabványos játszótereknek, városi parkoknak, óvodai-, vagy akár iskolai udvaroknak.

Kültéri játszótéri hangszer

A gyermekek számára a zenélés szórakozás, miközben örömteli hangulatot teremt, érzelmeket fejez ki. A játszótéri hangszer használat fejleszti a társas kapcsolatokra való nyitottságot, a gondolkodást, az emlékezetet, a kézügyességet, a kreativitást és jótékony hatást fejt ki a fejlődő mozgáskoordinációra.

A kültéri zenés játszóeszközök izgalmas színfoltot jelentenek bármely köztéri játszótér számára. Szélesebb felhasználói csoport számára is izgalmas és érdekes játékélményt nyújt. Ezek a játszótéri eszközök hangja karakteres, mégis lágy csengésű.

Strapabíró, kreatív kültéri gyártmányaink jól viselik az időjárás és a gyerekek igénybevételét. Kiváló kiegészítője lehet játszótereknek, városi parkoknak, óvodai-, vagy akár iskolai udvaroknak. Fejlessze a gyermeke muzikalitását a szabadban is!

Az alábbi kültéri játszótéri hangszerek külön-külön és szettben is rendelhetők.