Faberland játszótér építés logó szlogennel

Guggoló gép és felsőtest erősítő inkluzív eszköz

(FLFE105)

faberland befoglalo Biztonsági tér (cm)

522 x 384

elvalasztovonal termek piktogram
faberland esesi Esési magasság (cm)

<100

faberland korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

14+

elvalasztovonal termek piktogram
felsőtest építő
3d gomb
/
/
/

A Guggoló gép és felsőtest erősítő inkluzív eszköz - termékleírás

A Guggoló gép és felsőtest erősítő inkluzív eszköz (FLFE105) egy olyan felsőtest építő, közterületi fitnesz eszköz, amelynek különlegessége, hogy kerekesszékkel jól megközelíthetőek, így mozgáskorlátozott felhasználók számára is biztosítják a rekreáció és testmozgás lehetőségét. 

Az inkluzív fitnesz eszköz elsősorban a kar és a hát felső izomzatának erősítését szolgálja, valamint a guggolásoknak köszönhetően a comb izmai is fejleszthetőek. A testépítőt egyszerre ketten is használhatják. 

A közületi fitnesz terméken a kapaszkodók egymásnak háttal helyezkednek el és csomópontokkal kapcsolódnak a központi tengelyhez. A karokkal húzó, toló mozdulatokat végezhetünk, így a kapaszkodók fel-le mozgatásával is hajthatunk végre erősítő gyakorlatokat. 

A TÜV tanúsított terméken guggolás is lehetséges. Ebben az esetben a rudakat kényelmesen a vállakra kell helyezni, majd a fogantyúkba kapaszkodva végezhetjük az erősítő mozdulatokat.  A köztéri fitnesz terméket javasoljuk minden inkluzív szemléletű fitneszpark kialakításához.

A tanúsított fitnesz pálya összeállítás megfelel az MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló mérete 222 x 84 x 162 cm
Biztonsági tér 522 x 384 cm
Esési magasság 1 m alatt
Ajánlott korcsoport 14+
Műszaki dokumentáció
CAD modell
     > 2D
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step