Faberland játszótér építés logó szlogennel

Fekvenyomó

(FLFE209)

faberland befoglalo Biztonsági tér (cm)

610,6 x 461

elvalasztovonal termek piktogram
faberland esesi Esési magasság (cm)

< 100

faberland korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

14+

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE209 faberland kulteri fitnesz fekvenyomo n 1
3d gomb
/
/
/

Fekvenyomó termékleírás

A Fekvenyomó (FLFE209) egy olyan közterületi fitnesz eszköz, amely tárcsás súlyaival azok számára is biztosítja a szabadtéri edzés lehetőségét, akik nem csak átmozgatásra vágynak, ugyanis a PRO súlyzós fitnesz eszközök tagjaként lehetővé teszi az izomtömeg növelését és az erőfejlesztést. Alapvetően 5 kg-os súlyokkal van felszerelve a tanúsított eszköz, de egyedi kérésre van lehetőség 10 kg-os tárcsák rendelésére is!

A súlyzópad alkalmas a felsőtest különböző izomcsoportjainak erősítésére, az állítható súlyoknak köszönhetően pedig egyszerűen egyénre szabható a gyakorlatok nehézsége, intenzitása.

A szabványos fitnesz gép köztéri használatra lett tervezve, megtartva az edzőteremben megszokott minőséget és lehetőségeket. A minősített fitnesz eszköz teljesen UV-álló speciális cinkréteggel, a külső felület pedig színes porral van bevonva, ezáltal ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A közületi kondigép fekve használható. A gyakorlat során a fogantyúk megfogását követően fel kell nyomni a súlyokat, megtartani, majd visszaengedni az alaphelyzetbe. A kondigép használatát 14 év alattiaknak nem javasoljuk.

A köztéri súlyzó gép a TÜV által tanúsított, megfelel a MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló mérete 208 x 112,4 x 161 cm
Biztonsági tér 610,6 x 461 cm
Esési magasság 1 m alatt
Ajánlott korcsoport 14+ év
Műszaki dokumentáció
CAD modell
     > 2D
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step