Fekvenyomó

(FLFE209)

eszkoz helyigenye Biztonsági tér (cm)

N/A

elvalasztovonal termek piktogram
esesi magassag Esési magasság (cm)

N/A

ajanlott korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

N/A

elvalasztovonal termek piktogram
FLFE209 faberland kulteri fitnesz fekvenyomo n 1
3d gomb

Fekvenyomó termékleírás

Az FLFE209 Fekvenyomó tárcsás súlyaival biztosítja azok számára is a szabadtéri edzés lehetőségét, akik nem csak átmozgatásra vágynak, ugyanis a PRO súlyzós fitnesz eszközök tagjaként lehetővé teszi az izomtömeg növelését és az erőfejlesztést. Alapvetően 5 kg-os súlyokkal van felszerelve az eszköz, de egyedi kérésre van lehetőség 10 kg-os tárcsák rendelésére is!

A súlyzópad alkalmas a felsőtest különböző izomcsoportjainak erősítésére, az állítható súlyoknak köszönhetően pedig egyszerűen egyénre szabható a gyakorlatok nehézsége, intenzitása.

A fitnesz gép köztéri használatra lett tervezve, megtartva az edzőteremben megszokott minőséget és lehetőségeket. Az eszköz teljesen UV-álló speciális cinkréteggel, a külső felület pedig színes porral van bevonva, ezáltal ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A kondi gép fekve használható. A gyakorlat során a fogantyúk megfogását követően fel kell nyomni a súlyokat, megtartani, majd visszaengedni az alaphelyzetbe.

Az eszköz . A kondigép használatát 14 év alattiaknak nem javasoljuk.

A köztéri súlyzó gép a TÜV által tanúsított, megfelel a MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló méreteN/A
Biztonsági térN/A
Esési magasságN/A
Ajánlott korcsoportN/A
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step