Faberland játszótér építés logó szlogennel

Csípőmozgató 2

(CF 01-1)

faberland befoglalo Biztonsági tér (cm)

425 x 415

elvalasztovonal termek piktogram
faberland esesi Esési magasság (cm)

< 100

faberland korcsoport Ajánlott korcsoport (év)

14+

elvalasztovonal termek piktogram
CF 1000x800 01
3d gomb
/
/
/

Csípőmozgató 2 Termékleírás

A Csípőmozgató (CF 01-1) egy ülő és két álló funkcióval egyaránt rendelkező EU szabványos fitnesz eszköz, melyet egyszerre akár hárman is használhatnak. Kültéri közületi fitneszpark építésénél két funkciós eszköz révén előnyös választás lehet.

Mindkét funkció alapja a forgó mozgás, mely alkalmas a derék, csípő, fenék és hasizmok erősítésére, illetve a gerinc melletti izmok lazítására, nyújtására. Ez a mozgásforma kifejezetten előnyös azoknak, akik ülőmunkát végeznek, valamint a hát- és derékfájósoknak.

A TÜV tanúsított fitneszeszköz ülő használata során a hát egyenes, a lábak a lábtartón, a kezek pedig a kapaszkodón helyezkednek el. A csípő jobb-bal irányban forgó mozgást végez egészen az ütközőkig.

A minősített fitneszeszköz álló használata esetén a lábak a tárcsán állnak, a kezek a kapaszkodón vannak, a törzs pedig szintén jobb-bal irányban történő forgó mozgást végez. A kültéri fitnesz pálya összeállítás megfelel az MSZ EN 16630:2015 állandóra telepített kültéri fitneszeszközök szabvány előírásainak.

Műszaki adatok

Eszköz befoglaló mérete 125 x 115 x 131,5 cm
Biztonsági tér 425 x 415 cm
Esési magasság 1 m alatt
Ajánlott korcsoport 14+
Műszaki dokumentáció
CAD modell
     > 2D
     > 3D
Műszaki dokumentáció pdf
CAD modell
» 2D
» 3D

dwg
step