Faberland játszótér építés logó szlogennel

Közterületi játszótér építése

A különböző települések és önkormányzatok vezetősége számára fontos, hogy az egyes befektetések költségei megtérüljenek hosszú távon, illetve a lakosság érdeklődését és elégedettségét kivívják a különböző beruházások és ráfordítások által. Ezen belül is a fiatalabb generációval, a gyerekekkel kapcsolatos témák nagy hangsúlyt kell kapjanak, ugyanis a családok számára kellemes és élhető közeget kell biztosítani a megtartásuk érdekében. Ezesetben egy közterületi játszótér kialakításába való beruházás például igen hasznos lehet, és minden bizonnyal emeli a családok megmaradásának esélyét az adott környéken.

Több mint két évtizedes szakmai múlt a közterületi játszótér kialakításokban

A Faberland immár 22 éves múlttal rendelkezik a játszótéri eszközök tervezéseben és kivitelezésében, így az általunk épített közterületi játszóterek számos helyen biztosítják jelenleg is a boldog gyereknevetést és az önfeledt szórakozást. A termékportfóliónkban többfajta minőségileg magas kivitelezésű eszköz található, amelyek kombinálásával, illetve akár egyedi tervezés által is, nagyszerű és tartós közterületi játszótér építhető. A különböző játszóvárak, hinták, drótkötélpályák, térhálós játszóeszközök, kültéri hangszerek, trambulinok, homokozók, forgó és billenő eszközök, egyensúlyfejlesztő eszközök mind a nagyszerű szórakozás alapját szolgáltathatják a kicsik számára, amitől feledhetetlen lesz a szórakozás.

közterületi játszótér

Az általunk forgalmazott eszközök minőségéről

Termékeink olyan EU szabványos közterületi játszótér eszközök, amelyek mindegyike prémium minőséget képvisel, és tartós szolgálatra lettek tervezve. Magyar gyártóként fontos számunkra, hogy a játszótereket a helyi igényeknek és a környezetnek megfelelő módon valósítsuk meg, hogy az ide látogató családok garantáltan pozitív felhasználási élménnyel maradjanak.

Közterületi játszótér építése során általában fémből építjük meg az igazán strapabíró és időtálló vázat, amire időjárás-, és UV-álló HDPE műanyag elemeket szerelünk, amelyek megfelelően ellenállnak a fokozott mechanikai igénybevételnek.

közterületi játszótér

Biba interaktív közterületi játszótér

Kínálatunkban a hagyományos megoldások mellett most Magyarországon egyedüli forgalmazóként kínáljuk az új Biba interaktív játszóterek felépítését, ami nagyszerűen ötvözi a megszokott eszközöket a technológiai innovációval, így mindkettő előnyét fel tudjuk használni a gyerekek szórakozása és tanulása érdekében.

Az ilyen modern játszóterek alapját egy mobilos applikáció adja, amivel a játszótéren elhelyezett AR jelet beolvasva, különböző feladatokat kaphatunk. A játékot a szülő koordinálhatja a telefon tulajdonában, ezáltal a gyerek kezei szabadon maradhatnak, és a közös élmény garantáltan feledhetetlen szórakozást nyújt majd mindkét résztvevő számára.

A mozgásos tevékenységek teljesítésével a gyermekek rendszeresen visszatérnek a szülőkhöz újabb feladatokért, amelyek által begyűjthetik a jól kiérdemelt virtuális jutalmakat is. A teljes folyamat során további előny, hogy mindössze 20%-át töltik a gyerekek a képernyő előtt, a további 80%-a az időnek aktív testmozgással és önfeledt szórakozással telik el.

A hagyományos és a Biba interaktív játszótér átadása után karbantartást és tanúsítást is vállalunk igény szerint, ezáltal még sikeresebben megőrizhető a projekt időtálló volta.

Faberland – a korszerű játszóterek megvalósításáért!