Ha bringapálya építésben gondolkodik, fontolja meg a Pumptrack, azaz a Pumpapálya lehetőségét! 

2020 április 24-ig pályázati lehetőség 50%-os intenzitással: Országos Bringapark Program

moduláris, azaz elemenként összeilleszthető pumptrack (pumpa) pálya igazi újdonság Magyarországon, mely nem csak kompozit rétegelt lemezből, hanem már betonból is elérhető a Faberland kft-nél.

A pumpapályán való szlalomozás, vagy ahogy a profik mondják a "pumpálás" egészen újkeletű sport, igazi térhódítását nyugaton a kétezres évek elején kezdte, és hazánkban is csak néhány földbe vájt pálya található (melynek építése hosszadalmas és későbbi változtatásra nincs lehetőség.

Maga a pumpálás elnevezés onnan ered, hogy a pályán végig egyfajta pumpáló mogzást kell végezni a testünkkel, így hajtva a kerékpárt, a pálya kialakításának köszönhetően lehetőleg tekerés nélkül. 

Moduláris BETON pumptrack pálya univerzálisan használható kerékpárralgörkorcsolyávalgördeszkávalrollerrel stb. kezdők számára is egyszerűen elsajátítható a mozgásforma.

Tekintse meg a pumpaálya használatáról készült VIDEÓt!

Tekintse meg a pumpaálya használatáról HATÁSTANULMÁNYT

svájci minőségű, több nemzetközi díjat is nyert strapabíró BETON pumptrack pálya a gyermekek, tinédzserek és felnőttek számára is kiváló szórakozást és sportélményt nyújt. Cégünk vállalja a moduláris BETON pumptrack pálya teljes körű forgalmazását, építését.


Műszaki tartalom: 

  • előre gyártott C35/45 betonelemek (hegesztett acélháló megerősítéssel)
  • felületén beton kiegyenlítő keverékkel
  • a pálya felületén gyanta és kvarchomok bevonattal
  • M20-as, M16-os tüzihorganyzott és rozsdamentes acél kötőelemek
  • M20-as tüzihorganyzott függesztőszemek
  • illesztéseknél SIKA FLEX PRO 3 poliuretán bázisú, tartósan rugalmas hézagkitöltő anyag felhasználásával
  • a csavarozott csatlakozó burkolatok 3 mm vastag rozsdamentes acél lemezből készülnek

Faberland kft a svájci Parkitekt AG gyártó magyarországi hivatalos forgalmazója.


FLBPT 01 SPEED RING

SPEED RING Moduláris BETON Pumptrack pálya 36 m pályafelülettel rendelkezik, 204 m2 helyigényű (biztonsági zónával együtt).

 

FLBPT 02 TRISTAR

A TRISTAR Moduláris BETON Pumptrack pálya 46 m pályafelülettel rendelkezik, 386 m2 helyigényű (biztonsági zónával együtt).

FLBPT 03 QUADRAGON

A QUADRAGON Moduláris BETON Pumptrack pálya 48 m pályafelülettel rendelkezik, 296 m2 helyigényű (biztonsági zónával együtt).

FLBPT 04 WORLD CUP

WORLD CUP Moduláris BETON Pumptrack pálya 65 m pályafelülettel rendelkezik, 486 m2 helyigényű (biztonsági zónával együtt).

FLBPT 05 ADVANCED

Az ADVANCED Moduláris BETON Pumptrack pálya 79 m pályafelülettel rendelkezik, 490 m2 helyigényű (biztonsági zónával együtt).

FLBPT 06 INFINITY LOOP

A INFINITY LOOP Moduláris BETON Pumptrack pálya 94 m pályafelülettel rendelkezik, 373 m2 helyigényű (biztonsági zónával együtt).

FLBPT 07 SPEEDSTAR

SPEEDSTAR Moduláris BETON Pumptrack pálya 99 m pályafelülettel rendelkezik, 522 m2 helyigényű (biztonsági zónával együtt).

FLBPT 08 ENGULF

Az ENGULF Moduláris BETON Pumptrack pálya 120 m pályafelülettel rendelkezik, 472 m2 helyigényű (biztonsági zónával együtt).

FLBPT 09 ENTERPRISE

Az ENTERPRISE Moduláris BETON Pumptrack pálya 154 m pályafelülettel rendelkezik, 665 m2 helyigényű (biztonsági zónával együtt).

FLBPT 10 BEGINNERS

BEGINNERS Moduláris BETON Pumptrack pálya 15 m pályafelülettel rendelkezik, 75 m2 helyigényű (biztonsági zónával együtt).

Kezdők számára ajánlott.

FLBPT 11 INTERMEDIATE

Az INTERMEDIATE Moduláris BETON Pumptrack pálya 29 m pályafelülettel rendelkezik, 145 m2 helyigényű (biztonsági zónával együtt).

Haladóbb felhasználók számára ajánlott.

FLBPT 12 PRO PLUS

PRO PLUS Moduláris BETON Pumptrack pálya 50 m pályafelülettel rendelkezik, 220 m2 helyigényű (biztonsági zónával együtt).

Kifejezetten gyakorlott, rutions felhasználók számára ajánlott.

FLBPT 13 BEJÁRATI/KIJÁRATI EGYSÉG

Az ENTRY/EXIT KIT Moduláris BETON Pumptrack pálya ki-, és bejárati eleme. 4 m helyigényű, minden pályához ajánlott, hiszen megkönnyíti a pályára való be-, és kiszállást a pályán haladók megakasztása nélkül.

FLBPT 14 ACCELERATOR - GYORSÍTÓ EGYSÉG

Az ACCELERATOR pályaelem segít "felgyorsulni" mielőtt a felhasználó belép a pályára, ezzel könnyítve meg a pályán haladók tempótartását. Valamennyi beton pumptrack pályához illeszthető.

© Faberland Kft. gyermek és felnőtt játszótér, gördeszkapálya, sportpálya, kültéri fitness eszköz, kutyafuttató, kerítés építés, tervezés, gyártás és kivitelezés.  Készítette: Arteries Studio