Beruházásaink

Nagy örömünkre szolgált, hogy 2018-ban a Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén kiírt felhívásra leadott "A Faberland Kft. eszközberuházása" című pályázati anyagunk elfogadásra került, így a Faberland Kft. a Pénzügyminisztérium hozzájárulásával 6,18 millió forint összegű támogatást nyert.

A PM_KKVESZKOZ_2017/376 számú támogatási szerződésben foglaltak alapján a Pénzügyminisztérium a fent említett támogatási összeg erejéig hozzájárult a Faberland Kft. új építőipari eszköz vásárlásához, versenyképessége növelése céljából.

A pályázat keretében megjelölt, fejleszteni kívánt tevékenység az építési terület előkészítése (TEAOR 4312) volt. A vállalkozás egy Avant 745 univerzális minirakodó gép beszerzését tervezte, mely több olyan funkciót is el tud látni - kiegészítők, adapterek segítségével, melyeket korábban alvállalkozó bevonásával lehetett csak elvégezni. Ez a Kft. számára jelentős előrelépés volt, hiszen az eszköz alkalmas a telephelyen történő anyagmozgatásra, a műfű tekercsek áthelyezésére, telepítések során az ütéscsillapítók előkészítéséhez szükséges tereprendezésre, egyéb földmunkákra (pl. a fúró fej segítségével a földben a pontalapok elkészítéséhez is kiválóan alkalmas), ezzel milliós nagyságrendű megtakarítást elősegítve. Az eszköz 2019. március 7. napján került telephelyünkre, amely azonnal munkába állt, kollégáink örömére. A megnövekedett feladatok kapcsán cégünk 1 fő létszámbővítést is eszközölt.

 


 

                                                          

© Faberland Kft. gyermek és felnőtt játszótér, gördeszkapálya, sportpálya, kültéri fitness eszköz, kutyafuttató, kerítés építés, tervezés, gyártás és kivitelezés.  Készítette: Arteries Studio